Lördagar 20:00

Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Sponsorer

Videoslots-logo
Hallon-logo
Neste MY-logo
Staropramen-logo

Här är deltagarna som tävlar i Let’s dance 2020

Den 20 mars är det äntligen premiär av Let’s dance 2020. Programmet fyller 15 år och årets startfält bjuder på en härlig blandning deltagare. I år dansar bland annat en politiker, fotbollsspelare, komiker och Sveriges första artist på Billboard-listan.

Den första deltagaren att avslöjas var Liberalernas tidigare partiledaren Jan Björklund, som dansar tillsammans med Cecilia Ehrling Danermark. Penny Parnevik som har setts i realityserien Parneviks presenterades som den andra deltagaren. Hon dansar tillsammans med Jacob Persson. Säsongens enda idrottsstjärna är fotbollsspelaren Anders Svensson och han bildar danspar tillsammans med Maria Zimmerman.

TV4 Nyhetsmorgons egna Dr Mikael Sandström dansade in i Let’s dance som den fjärde deltagaren. Han dansar tillsammans med Malin Watson. Siw Malmkvist var Sveriges första artist på den amerikanska Billboard-listan och i år dansar hon i Let’s dance. Hon presenterades tillsammans med sin danspartner Jonathan Näslund i Malou efter tio.

Influencer Alice Stenlöf gästade Efter fem när hon presenterades som den sjätte deltagaren. Hon dansar tillsammans med Hugo Gustafsson. När den tidigare väderpresentatören Bathina Philipson avslöjades berättade hon att Let’s dance har varit en dröm i många år. Bathina dansar tillsammans med Marc Mariboe Christensen.

Alcazars Andreas Lundstedt bildar tillsammans med dansaren Tobias Bader det första samkönade dansparet i Let’s dance Sverige. Anders Jansson presenterades i Efter fem och berättade hur tävlingsinriktad han och danspartnern Jasmine Takács är. Sångerskan och skådespelaren Sussie Eriksson gästade Nyhetsmorgon och berättade om hur glad hon är över sin danspartner Calle Sterner. Sista deltagaren ut i årets startfält var Mello-vinnaren John Lundvik som dansar tillsammans Linn Hegdal.

Let´s dance har premiär på TV4 och TV4 Play den 20 mars.

Slutdansat för Suzanne Axell

För Suzanne fick Disneykvällen i Let’s dance inte ett lyckligt slut då hon blev den tredje deltagaren att lämna tävlingen. “Jag är så otroligt glad att jag fått vara med”, sa Suzanne. 

Keyyos känslosamma vals om flytten till Sverige

Ett år som betytt extra mycket för Keyyo är 2005, året hon flyttade från Ryssland till Sverige. Tillsammans med danspartnern Hugo Gustafsson bjuder hon på en vacker vals som inte lämnar ett öga torrt.