Big Brother Sverige

Följ med på ett av världens mest omtalade sociala experiment. I 100 dagar lever en grupp deltagare inlåsta i ett hus, utan någon kontakt med omvärlden, helt styrda Big Brothers hårda regler.

Daniel Glasman tvingas lämna Big Brother Sverige

Efter måndagens veckofinal stod det klart att Daniel Glasman tvingas lämna Big Brother.

Hälsoveckan i Big Brother var över och inför måndagens veckofinal hängde Daniel Glasman, Jasmine Armstrong och Lennie Hansson löst. Martin Forsten tog sin tredje vinst i fredagens makttävling och valde den här gången att rädda Jasmine från elimineringen.

Även denna vecka röstade tittarna om ALLA deltagare skulle stanna kvar eller om EN skulle lämna huset. Efter en otroligt jämn omröstning stod det klart att en deltagare skulle lämna Big Brother.

Det stod mellan Lennie Hansson och Daniel Glasman och efter att tittarna röstat i appen blev det Lennie som fick stanna kvar en vecka till och Daniel som tvingades lämna Big Brother Sverige.

Följ Big Brother i sociala medier för att få de senaste uppdateringarna och titta dygnet runt på händelserna i huset på C More.

”Anty” gav Alex nobben efter Big Brother

Antonia ”Anty” Johnson och Alex Manzizila fick upp ögonen för varandra under ”Big brother”. Efter deras medverkan berättade de om sina dejtingplaner utanför huset, men att de först skulle lära känna varandra på riktigt.

Lennie Hansson tvåa i Big Brother Sverige

Under kvällens final stod det mellan Jasmine Armstrong, Lennie Hansson och Sami Jakobsson om vem som skulle koras till vinnare av Big Brother Sverige.

Sista måltiden i huset

Sami Jakobsson, Lennie Hansson och Jasmine Armstong avnjuter önskemåltid i Big Brothers kök.

Final: Det här händer idag måndag 18 maj i Big Brother-huset

Big Brother har nu nått den stora finaldagen! Under helgen har de tre finalisterna Jasmine Armstrong, Sami Jakobsson och Lennie Hansson gett allt av vad de har kvar för att övertyga tittarna om varför de ska vinna Big Brother Sverige 2020.