Stjärnornas stjärna

Åtta artister gör upp i en musikalisk mångkamp där de framför tolkningar av kända hits. En panel ger dem feedback och varje vecka måste en deltagare lämna tävlingen, vem det blir är upp till tittarna. Programledare är Petra Mede.

Stjärnornas stjärna samlade in över en halv miljon kronor till Radiohjälpen ikväll

Under påskaftonens avsnitt av Stjärnornas stjärna var det operatema och Rickard Söderberg agerade gästcoach. Alla pengar som kom in via lördagens telefonröstning går till Radiohjälpens insatser för de som drabbas hårdast av viruset och isoleringen i Sverige.

Vi telefonröstning lyckades Stjärnornas stjärna samla in hela 605 467 kr till Radiohjälpen ikväll. Pengarna kommer att gå till människor i riskgrupper eller som lever i social och ekonomisk utsatthet.

Stort tack till alla som röstat!

David Lindgren vann Stjärnornas stjärna 2020

Efter en stenhård kamp blev det till slut David Lindgren som fick lyfta glasstjärnan och ta hem titeln Stjärnornas stjärna 2020.
– Det känns fantastiskt, säger vinnaren.

Jessica Andersson lämnar Stjärnornas stjärna veckan innan semifinal

I lördagens Stjärnornas stjärna blev det en dubbel utmaning för artisterna då de tolkade två genres under samma kväll; country och visa. Jessica Andersson framförde bland annat en rörande tolkning av Marie Fredrikssons "Tro", men tyvärr räckte det inte hela vägen och hon fick lämna tävlingen.

Mapei lämnar Stjärnornas stjärna efter operakvällen

Ikväll blev det finstämt i Stjärnornas stjärna då programmet bjöd på en kväll på operan med allt från italienska till tjeckiska toner. Mapei framförde en vacker tolkning av Ave Maria, men tyvärr räckte det inte hela vägen.