Big Brother Sverige

Följ med på ett av världens mest omtalade sociala experiment. I 100 dagar lever en grupp deltagare inlåsta i ett hus, utan någon kontakt med omvärlden, helt styrda Big Brothers hårda regler.

Gravidlycka i Big Brother: "Enorm lycka och tacksamhet"

Inför måndagens veckofinal avslöjade Big Brothers panelist Moa Wallin den glada nyheten.
Moa och sambon Mattias väntar barn.

Big Brother-profilen Moa Wallin, 25 år, väntar barn. Det avslöjar hon på sin Instagram minutrarna innan hon kliver in i Big Brother-studion.

- I höst blir jag och mattias föräldrar om allt går bra. jag kan inte tänka mig en bättre pappa till mitt barn eller en finare person att dela resten av mitt liv med. det kan inte gå så dåligt om barnet får hälften av hans gener tänker jag?, skriver Moa.

- Känner enormt mycket lycka och tacksamhet för den här lilla familjen och för allt stöd vi fått, avslutar Moa Wallin.

Big Brother-redaktionen önskar all lycka!

Moa Wallin, panelist i Big Brother Sverige.

”Anty” gav Alex nobben efter Big Brother

Antonia ”Anty” Johnson och Alex Manzizila fick upp ögonen för varandra under ”Big brother”. Efter deras medverkan berättade de om sina dejtingplaner utanför huset, men att de först skulle lära känna varandra på riktigt.

Lennie Hansson tvåa i Big Brother Sverige

Under kvällens final stod det mellan Jasmine Armstrong, Lennie Hansson och Sami Jakobsson om vem som skulle koras till vinnare av Big Brother Sverige.

Sista måltiden i huset

Sami Jakobsson, Lennie Hansson och Jasmine Armstong avnjuter önskemåltid i Big Brothers kök.

Final: Det här händer idag måndag 18 maj i Big Brother-huset

Big Brother har nu nått den stora finaldagen! Under helgen har de tre finalisterna Jasmine Armstrong, Sami Jakobsson och Lennie Hansson gett allt av vad de har kvar för att övertyga tittarna om varför de ska vinna Big Brother Sverige 2020.