Premiär lör 20:e mars

Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

På fredag lämnar det första dansparet Let’s dance

- Det känns skittråkigt. Vi har blivit ett gott gäng under den här tiden, säger Anders Svensson.

På fredag är Let’s dance tillbaka i vanlig tappning med dansande deltagare. Efter ett längre påsklov har dansparen klivit in i träningsalen igen och förbereder sig inför fredagens livesändning.

- Man vill väldigt gärna vara kvar och oavsett vem som lämnar kommer det att kännas konstigt, säger Anders Svensson under onsdagens repetitioner i studion. 

Alice Stenlöf imponerade på juryn när hon och Hugo Gustafsson flög över golvet i en Quickstep. Men känslan av att sitta säkert på fredag finns inte.

- Det känns nervöst. Man kan aldrig vara säker på att få stanna kvar, säger Alice.

Andreas Lundstedt och Tobias Baders Cha Cha gick hem hos TV-tittarna och toppade poängtabellen efter att juryns poäng och tittarnas röster slogs ihop i premiärprogrammet. Andreas ser fram emot att få dansa igen men tycker inte om själva röstningsmomentet.

- Att ett danspar ska lämna är den tråkiga delen av programmet, säger han under dagens repetitioner.

Let’s dance sänds fredagar 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Petra Mede och David Lindgren blir nya programledare för Let’s Dance 2021

I 15 säsonger har Let’s Dance samlat Sverige framför glittrande underhållning fyllt av dansanta kända personer, en och annan oanad talang och spektakulära shownummer. Det populära programmet har skapat minnen för livet för både deltagare och tv-publik, och TV4 kan idag avslöja att det blir Petra Mede och David Lindgren som kliver in på dansgolvet som nya programledare inför den kommande säsongen.