Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Anders Jansson lämnar Let's dance

- Jag känner fortfarande att jag inte är fullt frisk och därför har jag tagit beslutet att inte fortsätta, berättar Anders Jansson i Efter fem i TV4.

I fredagens Let’s dance dansade inte komiker och skådespelaren Anders Jansson på grund av sjukdom. Enligt programmets regler får deltagarna stå över ett program om man blir sjuk eller liknande, men inte fler än så.

- Jag mår mycket bättre och känner att jag är på väg ut ur det. Men det gäller att fokusera på rätt saker, säger Anders. 

I säsongens tredje program på fredag 24 april dansar alltså sju danspar utan Anders och hans danspartner Jasmine Takacs.

- Jag kommer så klart att sitta hemma och titta och kanske ge en röst till Anders Svensson. Jag tror att han behöver det, avslutar Anders i videosamtalet i Efter fem.

Let's dance sänds fredagar 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Petra Mede och David Lindgren blir nya programledare för Let’s Dance 2021

I 15 säsonger har Let’s Dance samlat Sverige framför glittrande underhållning fyllt av dansanta kända personer, en och annan oanad talang och spektakulära shownummer. Det populära programmet har skapat minnen för livet för både deltagare och tv-publik, och TV4 kan idag avslöja att det blir Petra Mede och David Lindgren som kliver in på dansgolvet som nya programledare inför den kommande säsongen.

John Lundvik vinner Let’s Dance 2020

Efter en sprakade och spännande final står John Lundvik som vinnare av Let’s Dance 2020.
- Wow jag vet inte vad jag ska säga, säger John Lundvik.

Det här dansar finalisterna på fredag

Nu är det inte långt kvar till finalen av Let’s Dance 2020 där det ska avgöras vem av Sussie Eriksson och John Lundvik som står som slutlig vinnare.

Finalvecka i Let’s Dance 2020

På fredag gör finalisterna John Lundvik och Sussie Eriksson upp om den eftertraktade glasskon. Tillbaka i studion är också säsongens deltagare som ska dansa varsin dans.