Extern länk
Början på sidans innehåll

Big Brother Sverige

Följ med på ett av världens mest omtalade sociala experiment. I 100 dagar lever en grupp deltagare inlåsta i ett hus, utan någon kontakt med omvärlden, helt styrda Big Brothers hårda regler.Följ med på ett av världens mest omtalade sociala experiment. I 100...

Titta på TV4 Play
Sociala medier:

Alex ”Borgmästaren” Manzizilla om tiden efter Big Brother

”Jag hade intresse för henne i huset och det är samma intresse utanför huset”

Uppdaterad: Publicerad:

Efter 65 dagar i huset fick Alex Manzizila, eller Borgmästaren som han kallades i huset, lämna Big Brother. Han kom ut till en turbulent verklighet där Corona-virusets framfart hade satt tydliga spår.

Jag vill bara säga att min bönar och mina tankar går till alla” säger Alex som blev märkbart tagen av allvaret i verkligheten som mötte honom på andra sidan Big Brothers ytterdörr.

Under tiden i huset blev Alex och Antonia väldigt nära och det har spekulerats kring ifall det fanns mer än bara vänskap där. När Alex och ”Anty” sågs direkt efter att Alex lämnade huset satte diskussionerna fart på nytt, men Alex är återhållsam när han berättar om relationen.

Jag hade intresse för henne i huset och det är samma intresse utanför huset. Och sen självklart vill jag önska att folk respekterar att vi börjar om på ruta noll och lär känna varandra först och främst som vänner, så får man se vad det leder till

Alex avslutar med att tacka för stödet han har fått under och efter tiden i huset. Nu ska han ut och njuta av vädret.

Man vet ju aldrig när det blir smöstorm i Sverige”, säger Alex skämsamt innan han avslutar videon.