Big Brother Sverige

Följ med på ett av världens mest omtalade sociala experiment. I 100 dagar lever en grupp deltagare inlåsta i ett hus, utan någon kontakt med omvärlden, helt styrda Big Brothers hårda regler.

Följ med på ett av världens mest omtalade sociala experiment. I 100 dagar lever en grupp deltagare inlåsta i ett hus, utan någon kontakt med omvärlden, helt styrda Big Brothers hårda regler.

Big Brother-deltagarna gissar löpsedlar i pristävling

Under Högtidsveckan har olika högtider firats varje dag. På fredagen firades julafton i Big Brother Sverige och såklart var pappa och köpte tidningen. Vilka löpsedlar är sanna och vilka är falska?

Fredagens pristävling gick ut på att gissa rätt på löpsedlar. Deltagarna har bott i Big Brother-huset i 82 dagar och varit avskärmade från verkligheten och omvärldens händelser. Den som hade flest rätt på sanna löpsedlar vann och priset var en julklapp i form av ett kuponghäfte med fem tjänster.

En och en gick de in i uppdragsrummet och genomförde tävlingen. Lennie Hansson gick in först och därefter var det Frida Skoglund, Julia Löfgren, Mergim Feka, Jasmine Armstrong och Sami Jakobssons tur. Både Sami och Julia hade lika många rätt, med sex av tio sanna löpsedlar i tävlingen, men Sami var snabbast att genomföra tävlingen och utsågs därför till vinnaren. Vinnaren får dela ut kupongerna till de andra som måste utföra tjänsterna under kvällen.

Kuponghäftet innehåller:
Ge mig fotmassage.
Tvätta mig bakom öronen, under armarna och duscha mig.
Ha blommor- och bin-snacket med mig.
Skriv en låt om mig.
Styla mig till en helt ny stil.


Följ Big Brother live 24/7 på C More och på sociala medier.


Emelie i tårar efter mardrömsdagen: "Tappat respekten"

PROGRAMINNEHÅLL
Tanja Ingebretsen Kallin kom på torsdagen in som joker.
Emelie Svensson tyckte då att gruppen genast började fjäska och till slut bröt hon ihop i bikten.
- Man vill vara trevlig och få henne att känna sig välkommen men det finns andra sätt än att följa efter rum till rum, sa hon.

Här ryker Jesper Fröidh ihop med Pansar: "Kaxig"

PROGRAMINNEHÅLL
Jesper Fröidh förlorade den avgörande duellen mot Pontus Andersen.
I sin besvikelse riktade han ilskan mot tävlingsledaren och gladiatorn Pansar.
- Du är inte så bra på att peppa ens självförtroende, sa han.

Såhär fungerar omröstningen

Röstningen är nu öppen i Big Brothervärlden - Ingen deltagare kommer att lämna huset i första veckofinalen. Däremot kommer deltagaren med minst röster få inleda nästa vecka med en nackdel.

Kräk-kaos i TV4:s direktsändning av Big Brother

POGRAMINNEHÅLL:
Big Brothers immunitetstävling slutade i tårar och kräkningar i direktsändning.
Det var i finalen mellan Judith Nodby och Emelie Svensson som det spårade ur.
- "Förlåt till den som måste städa", säger Emelie med tårarna i halsen.

Ännu mer Big Brother - TV4 testar nya programmet "Bara huset"

Ännu mer Big Brother. Idag släpper TV4 Play och C More ytterligare ett avsnitt som summerar dagen. Programmet ”Bara huset” innehåller det bästa från dagen i Big Brother-huset.
- Big Brother är Sveriges mest interaktiva program där tittarna får vara med och bestämma vad som ska hända i huset. Självklart lyssnar vi på dem och nu ska vi genomföra detta test ihop med tittarna, säger Joel Bendrik exekutiv producent på TV4.