Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Måns gör comeback i Let’s Dance - intar jurybåset

På fredag ställs en extrastol in hos juryn när Let’s Dance får besök av Måns Zelmerlöw.

Temat för dansparen den här veckan är musikvideo och vem passar inte bättre att bedöma det än självaste Måns Zelmerlöw? I 15 år har kända profiler klivit ut på dansgolvet i Let’s Dance och fredagens gäst deltog i den allra första säsongen 2006. Precis som i Eurovision Song Contest stod Måns som vinnare i finalen och vann Let's Dance första glassko.

I fredagens program bedömer Måns inte bara hur väl deltagarna tolkar musikvideon. Han kommer även att kliva upp på scenen för ett exklusivt framträdande. 

John Lundvik ser fram emot Måns besök.

- Måns är för mig proffs 2.0 och det ska bli jättekul på fredag, säger John. 

Det här dansar deltagarna på fredag:

Jan & Cecilia - Quick Step 

Penny & Jacob - Quick Step 

Anders & Maria - Jive

John & Linn - Paso Doble 

Sussie & Calle - Jive

Let’s Dance sänds fredagar 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Petra Mede och David Lindgren blir nya programledare för Let’s Dance 2021

I 15 säsonger har Let’s Dance samlat Sverige framför glittrande underhållning fyllt av dansanta kända personer, en och annan oanad talang och spektakulära shownummer. Det populära programmet har skapat minnen för livet för både deltagare och tv-publik, och TV4 kan idag avslöja att det blir Petra Mede och David Lindgren som kliver in på dansgolvet som nya programledare inför den kommande säsongen.

John Lundvik vinner Let’s Dance 2020

Efter en sprakade och spännande final står John Lundvik som vinnare av Let’s Dance 2020.
- Wow jag vet inte vad jag ska säga, säger John Lundvik.

Det här dansar finalisterna på fredag

Nu är det inte långt kvar till finalen av Let’s Dance 2020 där det ska avgöras vem av Sussie Eriksson och John Lundvik som står som slutlig vinnare.

Finalvecka i Let’s Dance 2020

På fredag gör finalisterna John Lundvik och Sussie Eriksson upp om den eftertraktade glasskon. Tillbaka i studion är också säsongens deltagare som ska dansa varsin dans.