Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Detta har du aldrig sett i Let’s Dance tidigare

På fredag har ett nytt tema premiär i Let’s Dance. För första gången ska deltagarna dansa tre personer i en dans. Vilka är då personerna som dansparen ska bilda trio med?

Parens tredje danspartner är en tidigare Let’s Dance-finalist och på fredag kommer TV-tittarna att få återse inga mindre än Anton Hysén, Kristin Kaspersen, Daniel Norberg och Jessica Andersson. 

- Jag älskar att få chansen att gå in i Let’s Dance-bubblan en sista gång, säger Kristin under veckans repetitioner.

I kvartsfinalen kommer paren att dansa två danser, en dans själva och en dans tillsammans med den tidigare Let’s Dance-finalisten.

- Det går att göra många spännande saker när man är en trio, säger proffsdansaren Linn Hegdal. 

För Daniel Norberg är det två år sedan han medverkande i programmet och dansade hela vägen till en andraplats. 

- Man får riktiga flashbacks när man kommer in i träningssalarna. Jag är supertaggad, säger Daniel som dansar tillsammans med Jan och Cecilia.

Fredagens trios: 

Anders & Maria dansar med Jessica Andersson 

Jan & Cecilia dansar med Daniel Norberg 

John & Linn dansar med Kristin Kaspersen

Sussie & Calle dansar med Anton Hysén

Kvartsfinalen av Let's Dance sänds på fredag 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Petra Mede och David Lindgren blir nya programledare för Let’s Dance 2021

I 15 säsonger har Let’s Dance samlat Sverige framför glittrande underhållning fyllt av dansanta kända personer, en och annan oanad talang och spektakulära shownummer. Det populära programmet har skapat minnen för livet för både deltagare och tv-publik, och TV4 kan idag avslöja att det blir Petra Mede och David Lindgren som kliver in på dansgolvet som nya programledare inför den kommande säsongen.

John Lundvik vinner Let’s Dance 2020

Efter en sprakade och spännande final står John Lundvik som vinnare av Let’s Dance 2020.
- Wow jag vet inte vad jag ska säga, säger John Lundvik.

Det här dansar finalisterna på fredag

Nu är det inte långt kvar till finalen av Let’s Dance 2020 där det ska avgöras vem av Sussie Eriksson och John Lundvik som står som slutlig vinnare.

Finalvecka i Let’s Dance 2020

På fredag gör finalisterna John Lundvik och Sussie Eriksson upp om den eftertraktade glasskon. Tillbaka i studion är också säsongens deltagare som ska dansa varsin dans.