Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Jan Björklund missar semifinalen

Tre danspar går vidare till semifinalen nästa vecka men det blir inte Jan Björklund som ikväll tvingas lämna programmet.
- Let's Dance har varit ännu roligare än vad jag trodde att det skulle vara, säger Jan i livesändningen.

Efter kvällens program där deltagarna utmanades med att dansa triodans blir det Jan Björklund som måste lämna Let's Dance.

- Ett väldigt stort tack till alla som har röstat kvar så här länge, säger Jan som dansar tillsammans med Cecilia Ehrling Danermark.

Juryn hyllar samtliga danspar som enligt dem har utvecklats och har haft fantastiska danser ikväll.

- Jag har gått mycket längre än vad jag trodde att jag skulle göra i början av den här tävlingen, säger Jan.

På fredag 20.00 ser du Let's Dance semifinal på TV4 och TV4 Play.

Petra Mede och David Lindgren blir nya programledare för Let’s Dance 2021

I 15 säsonger har Let’s Dance samlat Sverige framför glittrande underhållning fyllt av dansanta kända personer, en och annan oanad talang och spektakulära shownummer. Det populära programmet har skapat minnen för livet för både deltagare och tv-publik, och TV4 kan idag avslöja att det blir Petra Mede och David Lindgren som kliver in på dansgolvet som nya programledare inför den kommande säsongen.

John Lundvik vinner Let’s Dance 2020

Efter en sprakade och spännande final står John Lundvik som vinnare av Let’s Dance 2020.
- Wow jag vet inte vad jag ska säga, säger John Lundvik.

Det här dansar finalisterna på fredag

Nu är det inte långt kvar till finalen av Let’s Dance 2020 där det ska avgöras vem av Sussie Eriksson och John Lundvik som står som slutlig vinnare.

Finalvecka i Let’s Dance 2020

På fredag gör finalisterna John Lundvik och Sussie Eriksson upp om den eftertraktade glasskon. Tillbaka i studion är också säsongens deltagare som ska dansa varsin dans.