Big Brother Sverige

Följ med på ett av världens mest omtalade sociala experiment. I 100 dagar lever en grupp deltagare inlåsta i ett hus, utan någon kontakt med omvärlden, helt styrda Big Brothers hårda regler.

Så röstar du för att din favorit ska vinna Big Brother Sverige 2020

Ikväll klockan 21.00 är det final och det står mellan Jasmine Armstrong, Lennie Hansson och Sami Jakobsson om vem som vinner Big Brother Sverige 2020. Det är du som har makten att bestämma vem som tar hem vinsten genom att rösta på din favorit.

Vi är nu framme vid finalen efter en otrolig säsong där 19 deltagare och en mullvad klivit in i Big Brother-huset och ställts inför stora utmaningar. Tre deltagare står nu i final och du röstar på vem av Jasmine ArmstrongLennie Hansson och Sami Jakobsson som ska koras till vinnaren av Big Brother Sverige 2020. Finalen ser du ikväll kl 21.00 på Sjuan, TV4 Play och C More.

Så röstar du

Gå in i TV4 Play- eller C More-appen och leta dig fram till Big Brother-världen. Där hittar du röstningen. Du kan bara lägga din röst på en person och du röstar på den du tycker ska VINNA Big Brother Sverige. Om du inte har TV4 Play eller C More-appen hittar du dem på App Store eller i Google Play.

Röstningen pågår fram till kl 21.30, måndag 18/5 2020.

Följ Big Brother Sverige live 24/7 på C More och på sociala medier.

”Anty” gav Alex nobben efter Big Brother

Antonia ”Anty” Johnson och Alex Manzizila fick upp ögonen för varandra under ”Big brother”. Efter deras medverkan berättade de om sina dejtingplaner utanför huset, men att de först skulle lära känna varandra på riktigt.

Lennie Hansson tvåa i Big Brother Sverige

Under kvällens final stod det mellan Jasmine Armstrong, Lennie Hansson och Sami Jakobsson om vem som skulle koras till vinnare av Big Brother Sverige.

Sista måltiden i huset

Sami Jakobsson, Lennie Hansson och Jasmine Armstong avnjuter önskemåltid i Big Brothers kök.

Final: Det här händer idag måndag 18 maj i Big Brother-huset

Big Brother har nu nått den stora finaldagen! Under helgen har de tre finalisterna Jasmine Armstrong, Sami Jakobsson och Lennie Hansson gett allt av vad de har kvar för att övertyga tittarna om varför de ska vinna Big Brother Sverige 2020.