Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Exklusivt gästframträdande i semifinalen av Let's Dance

På fredag tävlar dansparen om finalplatserna i årets Let’s Dance. Kvällen bjuder även på musik när programmet får besök av en gästartist.

Med två danser ska deltagarna imponera på juryn och TV-tittarna och försöka ta sig till final. Veckans utmaning är Juryns val och Fri tolkning. I Juryns val får dansparen chans till revansch med en dans som juryn inte tycker har varit deras bästa dans. Fri tolkning innebär att deltagarna får göra precis vad de vill. Här har de chans att skapa en koreogafi med olika dansstilar och innehåll.

TV-tittarna får ett exklusivt framträdande när Miriam Bryant kommer till programmet och sjunger på fredag. Dessutom kommer Let's Dance-juryn att bjuda på något extra.

Nedan hittar du fredagens danser:

John & Linn – Juryns val: Quickstep

John & Linn – Fri tolkning

Anders & Maria – Juryns val: American Smooth

Anders & Maria – Fri tolkning

Sussie & Calle – Juryns val: Tango

Sussie & Calle – Fri tolkning

Petra Mede och David Lindgren blir nya programledare för Let’s Dance 2021

I 15 säsonger har Let’s Dance samlat Sverige framför glittrande underhållning fyllt av dansanta kända personer, en och annan oanad talang och spektakulära shownummer. Det populära programmet har skapat minnen för livet för både deltagare och tv-publik, och TV4 kan idag avslöja att det blir Petra Mede och David Lindgren som kliver in på dansgolvet som nya programledare inför den kommande säsongen.

John Lundvik vinner Let’s Dance 2020

Efter en sprakade och spännande final står John Lundvik som vinnare av Let’s Dance 2020.
- Wow jag vet inte vad jag ska säga, säger John Lundvik.

Det här dansar finalisterna på fredag

Nu är det inte långt kvar till finalen av Let’s Dance 2020 där det ska avgöras vem av Sussie Eriksson och John Lundvik som står som slutlig vinnare.

Finalvecka i Let’s Dance 2020

På fredag gör finalisterna John Lundvik och Sussie Eriksson upp om den eftertraktade glasskon. Tillbaka i studion är också säsongens deltagare som ska dansa varsin dans.