Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Anders Svensson faller på målsnöret

- Tack så jättemycket till alla som har röstat och tagit mig så här långt, säger Anders Svensson i fredagens direktsändning.

Efter ett fantastiskt dansnummer med tjuv och polis-tema blir det Anders Svensson som måste lämna Let's Dance.

- Jag är toknöjd! Och att få leverera dessa två danser idag gör att jag kan falla med flaggan i topp, säger Anders i direktsändningen.

Jurymedlemmen Dermot Clemenger anser att alla deltagare är värda en plats i finalen men gissar i kvällens program att det blir John Lundvik och Sussie Eriksson som kniper platserna. Trots resultatet är Anders glad över sin resa i Let's Dance. 

- Tack till min familj som har låtit mig göra den här resan, säger Anders.

Finalen av Let's Dance 2020 ser du på fredag 29 maj, 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Petra Mede och David Lindgren blir nya programledare för Let’s Dance 2021

I 15 säsonger har Let’s Dance samlat Sverige framför glittrande underhållning fyllt av dansanta kända personer, en och annan oanad talang och spektakulära shownummer. Det populära programmet har skapat minnen för livet för både deltagare och tv-publik, och TV4 kan idag avslöja att det blir Petra Mede och David Lindgren som kliver in på dansgolvet som nya programledare inför den kommande säsongen.

John Lundvik vinner Let’s Dance 2020

Efter en sprakade och spännande final står John Lundvik som vinnare av Let’s Dance 2020.
- Wow jag vet inte vad jag ska säga, säger John Lundvik.

Det här dansar finalisterna på fredag

Nu är det inte långt kvar till finalen av Let’s Dance 2020 där det ska avgöras vem av Sussie Eriksson och John Lundvik som står som slutlig vinnare.

Finalvecka i Let’s Dance 2020

På fredag gör finalisterna John Lundvik och Sussie Eriksson upp om den eftertraktade glasskon. Tillbaka i studion är också säsongens deltagare som ska dansa varsin dans.