Big Brother Sverige

Följ med på ett av världens mest omtalade sociala experiment. I 100 dagar lever en grupp deltagare inlåsta i ett hus, utan någon kontakt med omvärlden, helt styrda Big Brothers hårda regler.

Lennie överöses med dejtförslag efter Big Brother 2020

Lennie Hansson kom tvåa i ”Big brother” 2020 – men vann folkets hjärta.
Efter sortin har han fått mängder av dejtförfrågningar.
- Det kan inte du ens skriva i en text eller tidning.

Sundsvallsbon Lennie Hansson gjorde succé i ”Big Brother Sverige” 2020. Hans lugna och positiva attityd smittade av sig på det svenska folket och efter programmet har han blivit överöst med kärlek. Mycket av kärleken kommer från kvinnor som vill dejta honom. 

- Det tror jag många förstår också, att det kommit mycket sånt. Självklart känns det jättesmickrande och finns inget negativt med det.

Var är det de skriver?
- Det skulle jag aldrig kunna gå in på. Det är saker du inte ens får skriva i en text eller tidning.

Det är grova grejer?
- Nja, det är det väl inte. Jag skämtade litegrann. Det är högt och lågt.

Lennie Hansson försöker tona ner det hela med att beskriva det som ”kärlek som sprids i textform” och att allt är väldigt smickrande.
- Det finns kanske ingen jättegrov. Eller?

Lyckligt singel

Det positiva för dem som vill dejta Lennie är att han är singel. Det negativa är att han trivs som singel och tillbringar det mesta av tiden att umgås med vänner och familj efter programmet.

Just nu befinner han sig i Stockholm för att umgås med de andra deltagarna. Även om han undviker att resa med tanke på rådande omständigheter, känner han ändå att det är viktigt att träffa de andra och bearbeta alla känslor.
- Det var ganska viktigt att vi sågs den här helgen för att checka av hur alla mår och dela med sig av erfarenheterna från programmet.

Han har heller inga planer på att flytta från Sundsvall.

– Absolut inte. Nej nej nej nej.
Trots att det bara var en deltagare som stoppade Lennie Hansson från att kamma hem miljonen, så är han inte speciellt bitter att hamna på en andraplats.
- Nej, alltså nej nej nej. Det svenska folket har visat så mycket kärlek och jag är så otroligt glad, nöjd och tacksam över andraplatsen. Det känns som att jag har vunnit ändå på något sätt, förutom att det inte blev en miljon på kontot. Den hade inte kunnat betyda mindre och tänkte aldrig på den där inne.

Du kändes nästan oroväckande glad med andraplatsen?
– Det kommer verkligen från hjärtat när jag säger att jag hittat vänner där inne som jag inte haft tidigare och jag är så jävla glad och tacksam över det här, och skulle inte byta ut det mot någonting.

”Lås in mig”

Lennie Hansson är i dag arbetssökande, men känner ändå att han vill ta sommaren och återhämta sig samt fundera på vad han vill göra framöver i livet.

Skulle TV4 behöva en deltagare vid en eventuell fortsättning av ”Big brother” skulle Lennie inte tveka att ställa upp.
- Lätt. Direkt. Fy fan, jag gör det på en gång. Jag låser in mig själv där.

Du drömmer om att bli inlåst igen?
- Ja, att uppleva så här konstiga saker är lockande. Det är bara att låsa in mig igen.

”Anty” gav Alex nobben efter Big Brother

Antonia ”Anty” Johnson och Alex Manzizila fick upp ögonen för varandra under ”Big brother”. Efter deras medverkan berättade de om sina dejtingplaner utanför huset, men att de först skulle lära känna varandra på riktigt.

Lennie Hansson tvåa i Big Brother Sverige

Under kvällens final stod det mellan Jasmine Armstrong, Lennie Hansson och Sami Jakobsson om vem som skulle koras till vinnare av Big Brother Sverige.

Sista måltiden i huset

Sami Jakobsson, Lennie Hansson och Jasmine Armstong avnjuter önskemåltid i Big Brothers kök.

Final: Det här händer idag måndag 18 maj i Big Brother-huset

Big Brother har nu nått den stora finaldagen! Under helgen har de tre finalisterna Jasmine Armstrong, Sami Jakobsson och Lennie Hansson gett allt av vad de har kvar för att övertyga tittarna om varför de ska vinna Big Brother Sverige 2020.