Nästa avsnitt 12 juli

Lotta på Liseberg

Från Stora scenen på Liseberg i Göteborg bjuder Lotta Engberg på allsång. Det blir också uppträdanden av välkända artister.

Från Stora scenen på Liseberg i Göteborg bjuder Lotta Engberg på allsång. Det blir också uppträdanden av välkända artister.

Sponsorer

Gevalia
Risskov
Dr Oetker
Videoslots

Här är artisterna som gästar Lotta på Liseberg sommaren 2020

Den 22 juni är det äntligen dags för Lotta Engberg att bjuda in till glädje, musik och sång på Liseberg. Lotta får sällskap av flertalet stjärnor som tillsammans bjuder på åtta sommardoftande måndagskvällar. Bland gästartisterna finns Charlotte Perrelli, Uno Svenningsson, Newkid, The Mamas och Måns Zelmerlöw.

– Den här speciella sommaren kommer vi göra allt här på Liseberg för att alla ni där hemma ska känna er speciella. Mängder med gästartister dyker upp och bjuder på musik, sång och humor med start den 22 juni och hela sommaren framåt. Tillsammans ska vi sätta färg på Liseberg, säger Lotta Engberg.

Sedan 2004 har Lotta Engberg sjungit allsång från Stora Scenen på Liseberg och programmet har sänts på TV4 sedan 2009. Programmen gästas av härliga artister som bjuder på sina senaste hitlåtar, nostalgi och allsångsfavoriter.

– Sommarkänslan infinner sig inte utan Lotta på Liseberg! Förutsättningarna har sett annorlunda ut i år, men vi är stolta över att vi ändå kan bjuda på ett stjärnspäckat och glädjefyllt program även om det blir utan publik, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent TV4.

Lottaorkesten med kapellmästare Andreas Landegren finns på plats i vanlig ordning, och de gästas av Sveriges mest älskade artister. Tillsammans tar de ton med Lotta Engberg.

Lista: Alla artister Lotta på Liseberg 2020

22 JUNI, PGM 1
Victor Crone
Loa Falkman
Molly Hammar
Lise & Gertrud
Charlotte Perrelli

29 JUNI PGM 2
Sonja Aldén
Dolly Style
Uno Svenningsson
Paul Rey
Arvingarna

6 JULI, PGM 3
Drängarna
Hanna Ferm
Anders Lundin
Kayo
David & Kristina Lindgren

13 JULI, PGM 4
Anna Bergendahl
Nanne Grönvall
Martin Almgren
Eric Saade
Newkid

20 JULI, PGM 5
Robin Bengtsson
Katrin Sundberg
Isaac & The Soul Company
Smith & Thell
Linnea Henriksson

27 JULI, PGM 6
The Mamas
William Segerdahl
Peg Parnevik
Anis Don Demina
Mando Diao

3 AUGUSTI, PGM 7
Frida Öhrn
Gustaf & Viktor Norén
Hasse Andersson
Dotter

10 AUGUSTI, PGM 8
Wiktoria
Måns Zelmerlöw
Jill Johnson & Robin Stjernberg
Per Andersson
Liamoo

Fler artister kan tillkomma. Med reservation för eventuella ändringar.

Lotta på Liseberg har premiär den 22 juni klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play och sänds varje måndag i åtta program. 

Artisterna som gästar Lotta på Liseberg 2021

PROGRAMINFORMATION
Med start den 20 juni bjuder Lotta Engberg in till en ny säsong av Lotta på Liseberg fullspäckad med musik och sång av en mängd populära gästartister såsom Loreen, Newkid, Charlotte Perrelli och Tusse.

Det här händer på Lotta på Liseberg den 26 juli

PROGRAMINFORMATION
Lotta står åter redo för att bjuda upp till allsång. För att sätta lite extra guldkant på kvällen har hon bjudit in Eric Saade, Hanna Ferm, Gustaf & Viktor Norén, Tess Merkel och Kikki Danielsson.