Tävlingsvillkor för utlottning av ishockeyutrustning

Utlottningen arrangeras av C More i samarbete med Bauer.

Villkor för utlottning:

För att delta i utlottningen följer man C More Hockey, delarbilden och kommenterar vilket ens favoritlag är. Därefter väljer vi slumpvist ut en vinnare. Utlottningen pågår mellan 29 november och 1 december 12:00.

Utlottningen är öppen för alla invånare i Sverige 18 år eller äldre. Om man är yngre än 18 år behöver man målsmans tillstånd, detta kommer efterfrågas om en minderårig vinner utlottningen. Målsmans tillstånd kan ges via mejl.

Vinnaren meddelas personligen av C More och offentliggörs via sociala medier.

Vinsten kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. Om det mot förmodan skulle visa sig att vinsten inte är tillgänglig, har C More rätt att ersätta vinsten med ett alternativ som de anser ha ett motsvarande värde.

Denna utlottning är inte sponsrad, stödd eller administrerad av Facebook/Instagram/Snapchat.

Hanteringen av personuppgifter

TV4/C More är personuppgiftsansvariga för behandlingen av dina personuppgifter.

När du väljer att delta i utlottningen behandlar vi dina kontaktuppgifter och ev. andra uppgifter du lämnar till oss. Vi behandlar uppgifterna i syfte att kunna administrera utlottningen, att informera vinnarna om vinsterna och för distribution av vinster. Behandlingen sker med stöd av en s.k. intresseavvägning vilket innebär att vi har ett berättigat intresse av att administrera utlottningen. Vi sparar dina personuppgifter så länge utlottningen pågår och raderar dem därefter.

Om du har frågor om vår personuppgiftsbehandling, vänligen kontakta oss på dpo@tv4.se.

Succé för systrarna Öberg

Det blev ny svensk succé i finska Kontiolax för de svenska damerna. Hanna Öberg vann torsdagens sprint och fick dessutom dela pallen med lillasyster Elvira.

Frölunda kollapsade totalt mot Växjö

Serieledande Frölunda är inne i en rejäl formsvacka. På tisdagen kom tredje raka förlusten och dessutom blev det storstryk borta mot Växjö.

Helsingborg degraderas - då avgår ordföranden

Helsingborgs IF har trillat ur allsvenskan.
I samband med det avgår ordförande Krister Azelius.
- Just nu ser jag ingenting annat än mörker, säger Azelius till Fotbollskanalen.

Grosjean tackar nya skyddet efter kraschen

Söndagens Formel 1-lopp i Bahrain inleddes med en otäck olycka där den franske föraren Romain Grosjeans bil klövs i två delar och fattade eld.

Friare Westlund redo för hett svenskt möte

Under lördagskvällen avgörs det som kallats "det största svenskmötet genom tiderna" i MMA. En skadefri Adam Westlund ställs mot Tobias Harila, vilket är huvudnumret på "Superior Challenge".

Villas-Boas: "Pensionera nummer 10"

Marseille-tränaren André Villas-Boas önskar att tröjnummer 10 pensioneras i hela fotbollsvärlden som en hyllning till avliden Diego Maradona.


Vifta med armarna - bli utvisad

Domarna i hockeyallsvenskan har fått nya direktiv för hur de ska hantera missnöjda spelare och tränare.