Lotta på Liseberg

Från Stora scenen på Liseberg i Göteborg bjuder Lotta Engberg på allsång. Det blir också uppträdanden av välkända artister.

Från Stora scenen på Liseberg i Göteborg bjuder Lotta Engberg på allsång. Det blir också uppträdanden av välkända artister.

Det här händer under Lotta på Liseberg i premiärprogrammet 2020

Äntligen startar Lotta Engberg igång allsången på Liseberg igen - ikväll kl 20.00 drar kalaset igång! Med sig i premiärprogrammet har hon Charlotte Perrelli, Victor Crone, Molly Hammar, Loa Falkman och Lise & Gertrud. Här är allt som händer under Lotta på Liseberg den 22 juni 2020.

AKT 1
Lotta gör entré och sjunger Vi sätter färg på Liseberg.
Victor Crone inleder kvällen med sin låt "Troubled waters"
Allsång med Lotta: "Gröna granna sköna sanna sommar"
Loa Falkman framför låten "Delilah"

AKT 2
Charlotte Perrelli framför låten "Caruso"
Allsång med Victor Crone: "Sunnanvind"
Allsång med Lotta: "Gå upp och pröva dina vingar"

AKT 3
Molly Hammar framför sin låt "Alone".
Allsång med Charlotte Perrelli: "Ta mig till havet"
Lise & Gertrud hyllar Marie Fredriksson med ett medley.

AKT 4
Allsång med Lise & Gertrud: "Sakta vi gå genom stan"
Allsång med Molly Hammar: "Magaluf"
Allsång med Lotta: "Leva livet"

AKT 5
Duett med Loa Falkman och Lotta: "You Don't Have To Say You Love Me"
Loa Falkman framför "Symfoni" som övergår i ett finalnummer med Charlotte Perrelli. Det blir ett medley med hennes låtar "Hero" och "Tusen och en natt"


Lotta på Liseberg sänds på måndagar 20.00 på TV4 och TV4 Play
Här kan du se alla artister som är med i kommande program.

Lotta på Liseberg - tillbaka på TV4 sommaren 2021

Även i år blir det en sommar av glädjande allsång och musik tillsammans med Lotta Engberg på Liseberg. Datumen för sommarens program i TV4 är satta och det blir 7 måndagar och ett extra långt, fullspäckat premiärprogram söndagen 20 juni. Om det blir publik på plats framför Stora Scenen återstår att se. – Jag längtar så vansinnigt mycket efter att få träffas igen!, säger Lotta Engberg.

Lotta på Liseberg kommer tillbaka 2021

Även i år blir det en sommar av glädjande allsång och musik tillsammans med Lotta Engberg på Liseberg. Datumen för sommarens program i TV4 är satta och det blir 7 måndagar och ett extra långt, fullspäckat premiärprogram söndagen 20 juni.

Det här händer under Lotta på Liseberg 10 augusti

Det har blivit dags för säsongens sista Lotta på Liseberg. För att sätta extra guldkant på kvällen har Lotta bjudit in Måns Zelmerlöw, Wiktoria, Per Andersson, Liamoo, Jill Johnson och Robin Stjernberg.

Medley med Hasse Andersson & Lotta

Hasse Andersson och Lotta kör ett medley med låtarna ”Kär och galen”, ”Skomakaren Anton”, ”Gifta sig i jeans”, ”Arrendatorns klagan”, ”Åh vad jag älskade dig just då” och ”Änglahund”.