Lotta på Liseberg

Från Stora scenen på Liseberg i Göteborg bjuder Lotta Engberg på allsång. Det blir också uppträdanden av välkända artister.

Liamoo ansluter till säsongsfinalen av Lotta på Liseberg den 10 augusti

Tidigare idag meddelade Kikki Danielsson att hon tyvärr inte deltar i säsongsfinalen av Lotta på Liseberg den 10 augusti som planerat. Nu meddelar TV4 vem som gästar Lottas stjärnspäckade finalprogram istället.

– Jag mår bra, är frisk och har verkligen sett fram emot att sjunga och möta tv-publiken hos ”Lotta på Liseberg”, men på grund av omständigheterna med corona så har jag nu fattat beslutet att inte resa i sommar trots allt. Därför så väljer jag tyvärr att inte medverka i år, sa Kikki Danielsson.

Nu kan TV4 meddela att det är Liamoo som hoppar in i Kikkis ställe i säsongsfinalen av Lotta på Liseberg.

– Det känns jätteroligt att välkomna Liamoo till den sprakande finalen av Lotta på Liseberg. Han är ständigt aktuell och en riktig stjärna – jag är övertygad om att tittarna kommer att bli mycket imponerade av hans framträdande, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent TV4.

Liamoo ska bland annat framföra en ny låt som gjorts i samarbete med BRIS.

– Det känns fantastiskt att få uppträda på hemmaplan och dessutom med ett så viktigt budskap, säger Liamoo.

Säsongsfinalen av Lotta på Liseberg sänds måndag den 10 augusti klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play. Övriga gästartister är Wiktoria, Måns Zelmerlöw, Jill Johnson och Robin Stjernberg samt Per Andersson.

Det här händer under Lotta på Liseberg 10 augusti

Det har blivit dags för säsongens sista Lotta på Liseberg. För att sätta extra guldkant på kvällen har Lotta bjudit in Måns Zelmerlöw, Wiktoria, Per Andersson, Liamoo, Jill Johnson och Robin Stjernberg.

Medley med Hasse Andersson & Lotta

Hasse Andersson och Lotta kör ett medley med låtarna ”Kär och galen”, ”Skomakaren Anton”, ”Gifta sig i jeans”, ”Arrendatorns klagan”, ”Åh vad jag älskade dig just då” och ”Änglahund”.