Klassfesten

Renée Nyberg leder programmet där kändisar gör upp i skolämnen för att tävla i vem som minns mest från sin egen skoltid. Det blir närgångna samtal och utmaningar där man får reda på allt om kändisarnas liv innan de blev berömda.

Renée Nyberg leder programmet där kändisar gör upp i skolämnen för att tävla i vem som minns mest från sin egen skoltid. Det blir närgångna samtal och utmaningar där man får reda på allt om kändisarnas liv innan de blev berömda.

Renée bjuder in till klassfest – här är gästerna

Det blir en ny säsong av nostalgi, humor och skämskuddar när klassföreståndare och programledare Renée Nyberg samlar folkkära kändisar till Klassfesten på TV4. Denna gång är det bland annat Martin Stenmarck, Carola, Jan Björklund och Kristin Kaspersen som tar plats i skolbänken och tävlar om vem som minns mest av sin egen skoltid.

– Äntligen dags att vrida tillbaka klockan till våra mest folkkära kändisars skolår! Det är alltid lika roligt att se våra gäster sättas på prov och minnas tillbaka till både pinsamma och härliga minnen från ungdomen, säger Renée Nyberg.

 

Det blir kvartsamtal, matematik och musik när gästerna utmanas i att minnas sin egen historia och skoltid. Gästernas gamla klasskamrater finns med och guidar oss genom avslöjanden och skämskudden åker fram frekvent.

 

I den här säsongen får vi möta bland annat hiphoparen Sarah Dawn Finer, estradören Carola Häggkvist, trafikfaran Kristin Kaspersen och tuffingen Robin Bengtsson. Före detta skolministern Jan Björklund bör imponera i tävlingarna, men får tufft motstånd av Christian Kicken Lundqvist. Allt det här, och mycket mer i årets säsong av Klassfesten.

Klassfesten har premiär den 22 augusti klockan 20.00 på TV4, TV4 Play och C More.

 

Säsongens deltagare:

22 augusti
Martin Stenmarck och Sarah Dawn Finer

 

29 augusti
Carola Häggkvist och Ola Forssmed

 

5 september
Stefan Sauk och Nanne Grönwall

 

12 september
Kishti Tomita och Robin Bengtsson

 

19 september
Jan Björklund och Christian Kicken Lundqvist

 

26 september
Kristin Kaspersen och Johan Olsson

 

3 oktober
Anna Book och Margaux Dietz

 

10 oktober
Shirley Clamp och Eric Gadd

Klarar Kristin Kaspersen Orup-testet?

Som tonåring var Orup en stor idol för Kristin Kaspersen. Nu sätts hon på prov i Klassfesten där hon ska lösa ett gäng rebusar som döljer tre kända Orup-låtar. Kommer hon klara alla?

Klarar Kicken fysiktestet?

Fysik var inte favoritämnet för trummisfanatikern Kicken i skolan. Nu får han chans på revansch - kommer det att flyta på felfritt?

Här rappar Carolina Klüft om Tom Cruise

Carolina Klüft och hennes klasskamrat Ulrika var inte så intresserade av killarna i deras klass. De drömde istället om Tom Cruise och skrev därför en raplåt om honom.

Här är alla som gästar Klassfesten 2019

Det är återigen dags för prov, kvartsamtal och musik när Klassfesten är tillbaka. Den här gången gästar bland annat Mark Levengood, Carolina Klüft, Viktor Frisk och Jessica Andersson. Se alla som gästar Klassfesten 2019 här!

Trailer för Klassfesten säsong 3

Renée Nyberg är tillbaka med en tredje säsong av Klassfesten och den här gången gästas hon bland annat av Måns Möller, Mia Parnevik, Tommy Körberg och Lisa Nilsson. Premiär 17 augusti!

Hur var Claes Malmberg i skolan?

Claes Malmbergs gamla klasskompisar har listat ett par påståenden om hur Claes var i skolan. Några stämmer, några inte - Nu ska vi ses om Claes kan sätta dom rätta.