Idol

Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång. Följ med på ett storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse, från det första mötet med juryn till kvalomgångar och fredagsfinaler.

Då sänds premiären av Idol 2020

Dags för jakten på ännu en ny stjärna! Den 17 augusti kickar ännu en Idol-höst igång! Nedan har vi samlat all information du behöver inför höstens Idol.

Det har återigen blivit dags för den eminenta Idoljuryn att resa land och rike runt i jakten på nästa stora stjärna! 

Under de fyra första veckorna följer vi med juryn på den händelserika auditionturnén. Därefter har juryn valt ut sina toppkandidater som går in i den direktsända kvalveckan, där du får vara med och bestämma vilka 12 deltagare som får tävla under höstens fredagsfinaler om att bli Idol 2020!

Idol har premiär måndagen den 17 augusti, 20.00 på TV4, TV4 Play & C More!

Historisk Idolfinal

Efter semifinalen står det klart att vi har en historisk Idolfinal framför oss. Nadja Holm och Paulina Pancenkov gör upp om att bli Sveriges nästa Idol.

Idolpodden del 10 - Det stora finalavsnittet

Idolpodden med Alex och Nikki gästas av finalisterna Nadja Holm och Paulina Pancenkov. Vi får höra allt om vad finalisterna tänker kring Idolfinalen, vad de tycker om varandra och vad som skiljer dem åt.