Late Night Concert

Följ med på en unik musikupplevelse tillsammans med några av Sveriges främsta artister, där bland Benjamin Ingrosso och Molly Sandén. Under tio kvällar varvas sång och musik med personliga reflektioner över samtiden och artisternas egna karriärer.

Zara Larsson och Carola släpper låt ihop efter TV4-succén

Efter Zara Larssons bejublade duett med Carola i Late Night Concert – nu släpper stjärnorna låten "Säg mig var du står" tillsammans.

Den 4 augusti sände TV4 Late Night Concert med Zara Larsson från Gröna Lund. Sällskap på scenen fick Zara av ingen mindre än självaste Carola och tillsammans framförde stjärnorna låten "Säg mig". Duetten gjorde snabbt succé bland tittarna på sociala medier. Nu släpps den på Spotfiy och andra tjänster. Det är Zara Larsson själv som delar med sig av den glada nyheten på Facebook: 

– Otroligt att få sjunga en av mina absoluta favoritlåtar tillsammans med min barndomsidol Carola & mitt band tidigare i sommar i programmet ”Late Night Concert” på tv4. På fredags släpps låten på alla plattformar i Norden, skriver hon. 

Jonathan Nordin, exekutiv producent för Late Night Concert på TV4, är stolt över det stora genomslaget. 

– Carola och Zaras musikaliska samarbete är ett briljant exempel på något suveränt som kommit till på grund av den här skitpandemin. Två superproffs som visar var skåpet ska stå och sprider glädje i den här tiden, säger han och fortsätter:

– Det känns såklart superkul att en så uppskattad duett från ett av årets mest hyllade tv-program nu får nytt liv på Spotify.

Här finns låten. 

Trailer: Zara Larsson - Late Night Concert (4 augusti 21:00)

Sveriges popdrottning Zara Larsson bjuder på en exklusiv konsert ifrån ett folktomt Gröna Lund den 4 augusti 21:00 i TV4.
Med låtar som tagit över världen väntar en oförglömlig afton fylld av överraskningar från bland annat Carola och Lennixx.

Carola i exklusivt samarbete med Zara Larsson i TV4

Det har ryktats om vem som gästar Zara Larssons exklusiva konsertspelning från Gröna Lund som sänds i TV4. Nu är det klart att bland annat Carola gästar Zara Larssons “Late Night Concert” den 4 augusti 21.00 i TV4.
Jag är på Gröna Lund själv, med Carola, det blir inte bättre, säger Zara Larsson.