Extern länk
Början på sidans innehåll

Gåsmamman

Gåsmamman

I "Gåsmamman" möter vi Sonja som lever ett bekymmersfritt liv med sin älskade familj. Maken Fredriks marijuanaverksamhet ger familjens ekonomi en guldkant, men tillvaron slås i spillror och Sonja tvingas spela ett farligt spel med både polis och kriminella för att skydda sina barn.I "Gåsmamman" möter vi Sonja som lever ett bekymmersfritt liv med s...

Succéserien Gåsmamman får två nya säsonger

Nu avslöjar C More att det blir en femte och sjätte säsong av tittarsuccén Gåsmamman på C More, med Alexandra Rapaport i huvudrollen. De två nya säsongerna spelas in 2020/2021 och femte säsongen planeras att sändas under 2021.

– Det är dags för den slutgiltiga historien som tar Gåsmamman i mål. Jag är enormt förväntansfull att återigen få gestalta Sonja som blivit en viktig del av mig efter alla dessa år. Tittarna bör göra sig redo för en känslomässig bergochdalbana med spänning, skratt och gråt, säger Alexandra Rapaport, skådespelare.

När femte säsongen inleds har det gått några år sedan Alexandras huvudkaraktär Sonja iscensatte sin egen död för att kunna ta över rollen som ”Majoren”, ledaren i det kriminella nätverk som hon sedan länge haft kopplingar till. Samtidigt som Sonja leder kriminella uppdrag utomlands, så har hennes familj och vänner gått vidare med sina liv, i tron att hon är död.

Gåsmamman är en av C Mores stora tittarsuccéer med väldigt många trogna fans. Seriens fjärde säsong lockade ett rekordstort antal tittare på premiärhelgen i november 2019.

– C More-publiken har varit enormt engagerade i Alexandra Rapaports karaktär Sonja. Därför är vi otroligt glada och stolta att kunna bjuda hängivna Gåsmammanfans på två nya säsonger av denna publiksuccé, säger Bo Thörnwall, Content Manager på C More.

Sonjas sista resa berättas i två säsonger, med totalt 12 avsnitt där säsong fem planeras att sändas på C More och TV4 under 2021. Inspelningarna har precis dragit igång och kommer äga rum i Sverige.

Gåsmammans femte och sjätte säsong produceras av Bigster, som originalserie på C More och TV4. Konceptuerande regissör för säsongerna är Joakim Eliasson som även regisserar sju avsnitt. Resterande avsnitt kommer att regisseras av Olof Spaak. Manusförfattare är Jimmy Lindgren och Alexander Kantsjö samt avsnittsförfattare Katja Juras, Anna Ströman Lindblom, Peter Lindmark och Katarina Ewers. Exekutiva producenter på C More och TV4 är Petra Ahlin och Lisa Dahlberg.