Idol

Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång. Följ med på ett storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse, från det första mötet med juryn till kvalomgångar och fredagsfinaler.

Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång. Följ med på ett storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse, från det första mötet med juryn till kvalomgångar och fredagsfinaler.

Sponsorer

OLW
MAX
Gina Tricot
Cloetta
Swedbank

Lär känna Nadja Holm i Idol

Nadja Holm, 22 år, från Piteå tävlar i Idols kvalvecka.

Nadja Holm, 22 år från Piteo, jobbar på bank och gillar att få andra människor att skratta och skapa god stämning. Hon åkte från Piteå till Sundsvall för att söka till Idol och Kishti Tomita utbrast sitt klassiska ”Hallelujah” efter att Najda Holm sjöng Something's got a hold of me av Christina Aguilera.

I slutaudition lyckades Nadja Holm ta sig igenom chorusline med enkelhet.

Nervöst inför solomomomentet

- Jag tappar ju alltid text, säger Nadja Holm till Pär Lernström innan hon gick in på Oscarsteaterns scen.

Men hon sjöng Stevie Wonders Master blaster för Idoljuryn och utan att tappa texten.

Alexander Kronlund levererar besked

Idoljuryn var orolig för att Nadja Holm inte skulle synas och ta för sig om hon gick vidare.

- Men jag tror at du kommer att synas om du får chansen, säger Alexander Kronlund när han levererar glada beskedet att Nadja Holm tagit sig till Idols kvalvecka.

Nadja Holm tävlar tisdag 15/9 med låten Rizzi Myers version av Ariana Grandes låt Breathin'.

Följ Nadja Holm på instagram: @nadjaholm

Idols kvalvecka sänds måndag 14/9 till fredag 18/9 kl. 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Katia Mosally – Från världsartister i LA till Idol-juryn

TV4 kan i dag presentera vem som tar ny plats i Idol-juryn i höst. Direkt från palmerna i Los Angeles och musikbranschens hetsiga vardag kliver skivbolagsproffset Katia Mosally in till Idol. Hon har en internationell toppkarriär och har arbetat tillsammans med världsstjärnor som Billie Eilish, Ariana Grande, Lady Gaga och Shawn Mendes. Nu kommer hon hem för att leta efter Sveriges nästa stora artist tillsammans med Anders Bagge, Kishti Tomita och Alexander Kronlund när Idol drar igång på TV4 och TV4 Play den 23 augusti.

Sök till Idol 2021!

PROGRAMINFORMATION
Redan nu kan du söka till Idol 2021 - eller tipsa oss om en vän.

Idolpodden del 10 - Det stora finalavsnittet

Idolpodden med Alex och Nikki gästas av finalisterna Nadja Holm och Paulina Pancenkov. Vi får höra allt om vad finalisterna tänker kring Idolfinalen, vad de tycker om varandra och vad som skiljer dem åt.

Historisk Idolfinal

Efter semifinalen står det klart att vi har en historisk Idolfinal framför oss. Nadja Holm och Paulina Pancenkov gör upp om att bli Sveriges nästa Idol.