Idol

Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång. Följ med på ett storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse, från det första mötet med juryn till kvalomgångar och fredagsfinaler.

Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång. Följ med på ett storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse, från det första mötet med juryn till kvalomgångar och fredagsfinaler.

Sponsorer

OLW
MAX
Gina Tricot
Cloetta
Swedbank

Lär känna Rebecka Assio i Idol

Rebecka Assio, 26 år, från Falköping deltar i Idols kvalvecka.

Rebecka Assio var den första att få en guldbiljett i Idol 2020 och det genom en extraordinär audition i ett fullsatt Globen under Idolfinalen 2019.

- Det var sjukt mäktigt, säger Rebecka Assio, och det ska bli kul att träffa de andra deltagarna.

Lång väntan och höga förväntningar

Efter en lång väntan var det till slut dags för slutaudition och chorusline för Rebecka Assio. Men det var spänt.

- Tror att Idoljuryn har högre förväntningar på mig, säger Rebecka Assio innan hon går in på Oscarsteaterns scen.

Men det gick väl och i solomomentet sjöng hon Anyone av Demi Lovato och efter ytterligare lite väntan kom beskedet om att hon är vidare till Idols kvalvecka.

Rebecka Assio kommer att tävla tisdag 15/9 med låtenGodd thing av Zedd och Kehlani.

Följ Rebecka Assio på instagram: @rebeckalala

Idols kvalvecka sänds måndag 14/9 till fredag 18/9 kl. 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Katia Mosally – Från världsartister i LA till Idol-juryn

TV4 kan i dag presentera vem som tar ny plats i Idol-juryn i höst. Direkt från palmerna i Los Angeles och musikbranschens hetsiga vardag kliver skivbolagsproffset Katia Mosally in till Idol. Hon har en internationell toppkarriär och har arbetat tillsammans med världsstjärnor som Billie Eilish, Ariana Grande, Lady Gaga och Shawn Mendes. Nu kommer hon hem för att leta efter Sveriges nästa stora artist tillsammans med Anders Bagge, Kishti Tomita och Alexander Kronlund när Idol drar igång på TV4 och TV4 Play den 23 augusti.

Sök till Idol 2021!

PROGRAMINFORMATION
Redan nu kan du söka till Idol 2021 - eller tipsa oss om en vän.

Idolpodden del 10 - Det stora finalavsnittet

Idolpodden med Alex och Nikki gästas av finalisterna Nadja Holm och Paulina Pancenkov. Vi får höra allt om vad finalisterna tänker kring Idolfinalen, vad de tycker om varandra och vad som skiljer dem åt.

Historisk Idolfinal

Efter semifinalen står det klart att vi har en historisk Idolfinal framför oss. Nadja Holm och Paulina Pancenkov gör upp om att bli Sveriges nästa Idol.