Idol

Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång. Följ med på ett storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse, från det första mötet med juryn till kvalomgångar och fredagsfinaler.

Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång. Följ med på ett storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse, från det första mötet med juryn till kvalomgångar och fredagsfinaler.

Sponsorer

OLW
MAX
Gina Tricot
Cloetta
Swedbank

Lär känna Indra Elg i Idol

Indra Elg, 16 år, från Växjö deltar i Idols kvalvecka.

Indra Elg, 16 år, från Växjö älskar musik och hon säger själv att hon har överdrivet mycket energi och gillar att skratta.

Indra Elg sökte till Idol i Göteborg där hon tog hela Idoljuryn med storm med sin version av What's up av Four Non Blondes.

- Du har ett eget id, sa Anders Bagge, och det är det jag vill se 2020.

Anders Bagge hyllar framträdandet

Indra Elg gled igenom chorusline och fick hela Oscarsteatern att svänga när hon sjöng Jolene av Dolly Parton.

- Fy f*n vad cool hon är, sa Anders Bagge.

Efter en tids väntan stod det klart att Indra Elg tar plats i Idols kvalvecka och hon kommer att tisdag 15/9 tävla med låten One and only av Adele.

Se till att följa Indra Elg på instagram: @indraelg 

Idols kvalvecka sänds måndag 14/9 till fredag 18/9 kl. 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Katia Mosally – Från världsartister i LA till Idol-juryn

TV4 kan i dag presentera vem som tar ny plats i Idol-juryn i höst. Direkt från palmerna i Los Angeles och musikbranschens hetsiga vardag kliver skivbolagsproffset Katia Mosally in till Idol. Hon har en internationell toppkarriär och har arbetat tillsammans med världsstjärnor som Billie Eilish, Ariana Grande, Lady Gaga och Shawn Mendes. Nu kommer hon hem för att leta efter Sveriges nästa stora artist tillsammans med Anders Bagge, Kishti Tomita och Alexander Kronlund när Idol drar igång på TV4 och TV4 Play den 23 augusti.

Sök till Idol 2021!

PROGRAMINFORMATION
Redan nu kan du söka till Idol 2021 - eller tipsa oss om en vän.

Idolpodden del 10 - Det stora finalavsnittet

Idolpodden med Alex och Nikki gästas av finalisterna Nadja Holm och Paulina Pancenkov. Vi får höra allt om vad finalisterna tänker kring Idolfinalen, vad de tycker om varandra och vad som skiljer dem åt.

Historisk Idolfinal

Efter semifinalen står det klart att vi har en historisk Idolfinal framför oss. Nadja Holm och Paulina Pancenkov gör upp om att bli Sveriges nästa Idol.