Idol

Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång. Följ med på ett storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse, från det första mötet med juryn till kvalomgångar och fredagsfinaler.

Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång. Följ med på ett storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse, från det första mötet med juryn till kvalomgångar och fredagsfinaler.

Sponsorer

OLW
MAX
Gina Tricot
Cloetta
Swedbank

Lär känna Edvin Hakimzadeh i Idol

Edvin Hakimzadeh, 19 år, från Borås deltar i Idols kvalvecka.

Edvin Hakimzadeh, 19 år, från Borås beskriver sig själv som en driven och målinriktad person. I umgängekretsen ses han som komikern och pappan som tar hand om allt. Edvin sökte till Idol redan 2018 men åkte ut i chorusline. När han klev in till Idoljuryn i Göteborg den här gången var det en helt ny Edvin de fick se.

- Du har ändrat något med looken markant, säger Alexander Kronlund.

Med sin version Love on the brain av Rihanna, den nya looken och fyra ja tog han sig vidare till slutaudition.

Revanschsugen

Den här gången var han revanschsugen och tog sig till solomomentet där han sjöng Bruises av Lewis Capaldi. I år räckte det hela vägen till Idos kvalvecka där tävlar han onsdagen 16/9 med låten Jealous av Labrinth.

Följ Edvin Hakimzadeh på instagram: @edvinhakimzadeh

Idols kvalvecka sänds måndag 14/9 till fredag 18/9 kl. 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Katia Mosally – Från världsartister i LA till Idol-juryn

TV4 kan i dag presentera vem som tar ny plats i Idol-juryn i höst. Direkt från palmerna i Los Angeles och musikbranschens hetsiga vardag kliver skivbolagsproffset Katia Mosally in till Idol. Hon har en internationell toppkarriär och har arbetat tillsammans med världsstjärnor som Billie Eilish, Ariana Grande, Lady Gaga och Shawn Mendes. Nu kommer hon hem för att leta efter Sveriges nästa stora artist tillsammans med Anders Bagge, Kishti Tomita och Alexander Kronlund när Idol drar igång på TV4 och TV4 Play den 23 augusti.

Sök till Idol 2021!

PROGRAMINFORMATION
Redan nu kan du söka till Idol 2021 - eller tipsa oss om en vän.

Idolpodden del 10 - Det stora finalavsnittet

Idolpodden med Alex och Nikki gästas av finalisterna Nadja Holm och Paulina Pancenkov. Vi får höra allt om vad finalisterna tänker kring Idolfinalen, vad de tycker om varandra och vad som skiljer dem åt.

Historisk Idolfinal

Efter semifinalen står det klart att vi har en historisk Idolfinal framför oss. Nadja Holm och Paulina Pancenkov gör upp om att bli Sveriges nästa Idol.