Idol

Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång. Följ med på ett storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse, från det första mötet med juryn till kvalomgångar och fredagsfinaler.

Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång. Följ med på ett storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse, från det första mötet med juryn till kvalomgångar och fredagsfinaler.

Sponsorer

OLW
MAX
Gina Tricot
Cloetta
Swedbank

Lär känna Isabella Ohlsson i Idol

Isabella Ohlsson, 29 år, från Stockholm deltar i Idols kvalvecka.

Isabella Ohlsson, 29 år, från Stockholm beskriver sig själv som en glad, spralig, positiv tjej med en passionerad själ. Hon arbetar som maskinoperatör och skriver egna låtar.

Isabella sökte till Idol i Stockholm med Seinabo Seys låt Say och fick Idoljuryn att göra vågen tillsammans med henne efter sina fyra ja.

Känslosam slutaudition

Efter chorusline sjöng Isabella Ohlsson Lay me down av Sam Smith.

- Den texten för mig representerar för mig min farfar som inte lever, säger Isabella Ohlsson.

Idoljuryn kände det Isabella sjöng och förmedlade. Efter en tids väntan dök Anders Bagge upp med beskedet om att hon tagit sig till Idols kvalvecka.

Isabella Ohlsson tävlar på tisdag 15/9 i Idols kvalvecka med låten Can't take my eyes off of you av Lauryn Hill.

Följ Isabella Ohlsson på instagram: @isabellajasman

Idols kvalvecka sänds måndag 14/9 till fredag 18/9 kl. 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Katia Mosally – Från världsartister i LA till Idol-juryn

TV4 kan i dag presentera vem som tar ny plats i Idol-juryn i höst. Direkt från palmerna i Los Angeles och musikbranschens hetsiga vardag kliver skivbolagsproffset Katia Mosally in till Idol. Hon har en internationell toppkarriär och har arbetat tillsammans med världsstjärnor som Billie Eilish, Ariana Grande, Lady Gaga och Shawn Mendes. Nu kommer hon hem för att leta efter Sveriges nästa stora artist tillsammans med Anders Bagge, Kishti Tomita och Alexander Kronlund när Idol drar igång på TV4 och TV4 Play den 23 augusti.

Sök till Idol 2021!

PROGRAMINFORMATION
Redan nu kan du söka till Idol 2021 - eller tipsa oss om en vän.

Idolpodden del 10 - Det stora finalavsnittet

Idolpodden med Alex och Nikki gästas av finalisterna Nadja Holm och Paulina Pancenkov. Vi får höra allt om vad finalisterna tänker kring Idolfinalen, vad de tycker om varandra och vad som skiljer dem åt.

Historisk Idolfinal

Efter semifinalen står det klart att vi har en historisk Idolfinal framför oss. Nadja Holm och Paulina Pancenkov gör upp om att bli Sveriges nästa Idol.