Fredagar 20.00

Idol

Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång. Följ med på ett storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse, från det första mötet med juryn till kvalomgångar och fredagsfinaler.

Lär känna Ella Hedström i Idol

Ella Hedström, 22 år, från Täby deltar i Idols kvalvecka.

Ella Hedström, 22 år, från Täby är uppvuxen med musik. Ellas pappa var med i bandet Magnum Bonum och de delar musiken tillsammans. Hon beskriver sig själv som en färgglad och färgstark person som älskar människor och älskar att ha kul. När hon inte sysslar med musiken gillar hon att second hand-shoppa och skapa sin egna stil. 

Anders Bagge dyker upp i trädgården

På sin audition i Stockholm fick hon hela Idoljuryn att sjunga med till Arvingarnas Eloise och gick därifrån med fyra ja. Sedan tog hon sig vidare från från chorusline.

- Det märks att du har kul, säger Nikki Amini efter Ella Hedströms framträdande i solomomentet där hon sjöng Sunnanvind av Mares.

Efter en tids väntan dyker helt plötsligt Anders Bagge hemma i trädgården med ett glatt besked: Ella Hedström var klar för Idols kvalvecka.

Ella Hedström tävlar på torsdag 17/9 i Idols kvalvecka med låten Små lätta moln av Pugh Rogefeldt.

Följ Ella Hedström på instagram: @ellahedstrom

Idols kvalvecka sänds måndag 14/9 till fredag 18/9 kl. 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Feststämning i Sverigeväggen ikväll

Nu har du möjligheten att sjunga med, peppa och heja fram din favoritidol direkt hemma från tv-soffan genom att vara på plats virtuellt i Idols publikvägg.

Historisk Idolfinal

Efter semifinalen står det klart att vi har en historisk Idolfinal framför oss. Nadja Holm och Paulina Pancenkov gör upp om att bli Sveriges nästa Idol.

Idolpodden del 10 - Det stora finalavsnittet

Idolpodden med Alex och Nikki gästas av finalisterna Nadja Holm och Paulina Pancenkov. Vi får höra allt om vad finalisterna tänker kring Idolfinalen, vad de tycker om varandra och vad som skiljer dem åt.

Så röstar du i Idols semifinal

Vi har kommit hela vägen fram till semifinal, och på fredag är det juryn som gått in och valt låtar till Idolerna. Här är allt du behöver veta om årets semifinal i Idol!

Sandro Cavazza gästar Idols semifinal

På fredag är det dags för semifinal i Idol 2020 och för att förgylla kvällen ytterligare gästas programmet av Sandro Cavazza.

Idolpodden del 9: Pär Lernströms stora finalavslöjande

Idolpodden med Alex och Nikki gästas av Pär Lernström som kommer med ett stort avslöjande om Idolfinalen. Dessutom berättar Nikki Amini och Alexander Kronlund vilka låtar som Idoljuryn delat ut till deltagarna i semifinalen.