Idol

Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång. Följ med på ett storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse, från det första mötet med juryn till kvalomgångar och fredagsfinaler.

Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång. Följ med på ett storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse, från det första mötet med juryn till kvalomgångar och fredagsfinaler.

Sponsorer

OLW
MAX
Gina Tricot
Cloetta
Swedbank

Lär känna Linnéa Samuelsson i Idol

Linnéa Samuelsson, 26 år, från Tyresö deltar i Idols kvalvecka.

Linnéa Samuelsson är låtskrivare och artist vars stora passion i livet är musik. När hon inte håller på med musik dansar hon gärna och träffar sina kompisar.

Ser ut som en artist

Det var en självsäker Linnéa Samuelsson som anlände till Stockholmsaudition. Och med all rätt. Hon gick från Idoljuryn med fyra ja och en given plats i slutaudition.

- Ingen har betett sig eller sett ut som en hungrig artist, sa Alexander Kronlund.

I slutaudition fortsatte Linnéa Samuelsson att leverera och efter solomomentet där Linnéa Samuelsson sjöng Havana av Camilla Cabello och lite väntan stod det klart att hon var en av de 22 artister som tagit sig till Idols kvalvecka.

Linnéa Samuelsson tävlar i Idols kvalvecka tisdagen 15/9 med låten Bruises av Lewis Capaldi.

Följ Linnéa Samuelsson på instagram: @nezen

Idols kvalvecka sänds måndag 14/9 till fredag 18/9 kl. 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Katia Mosally – Från världsartister i LA till Idol-juryn

TV4 kan i dag presentera vem som tar ny plats i Idol-juryn i höst. Direkt från palmerna i Los Angeles och musikbranschens hetsiga vardag kliver skivbolagsproffset Katia Mosally in till Idol. Hon har en internationell toppkarriär och har arbetat tillsammans med världsstjärnor som Billie Eilish, Ariana Grande, Lady Gaga och Shawn Mendes. Nu kommer hon hem för att leta efter Sveriges nästa stora artist tillsammans med Anders Bagge, Kishti Tomita och Alexander Kronlund när Idol drar igång på TV4 och TV4 Play den 23 augusti.

Sök till Idol 2021!

PROGRAMINFORMATION
Redan nu kan du söka till Idol 2021 - eller tipsa oss om en vän.

Idolpodden del 10 - Det stora finalavsnittet

Idolpodden med Alex och Nikki gästas av finalisterna Nadja Holm och Paulina Pancenkov. Vi får höra allt om vad finalisterna tänker kring Idolfinalen, vad de tycker om varandra och vad som skiljer dem åt.

Historisk Idolfinal

Efter semifinalen står det klart att vi har en historisk Idolfinal framför oss. Nadja Holm och Paulina Pancenkov gör upp om att bli Sveriges nästa Idol.