Idol

Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång. Följ med på ett storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse, från det första mötet med juryn till kvalomgångar och fredagsfinaler.

Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång. Följ med på ett storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse, från det första mötet med juryn till kvalomgångar och fredagsfinaler.

Sponsorer

OLW
MAX
Gina Tricot
Cloetta
Swedbank

Lär känna Affe Hagström i Idol

Affe Hagström, 21 år, från Stockholm deltar i Idols kvalvecka.

Affe Hagström sökte till Idol i Stockholm med Fugees låt Killing me softly.

- Du är fantastisk, säger Anders Bagge, du får ett stort solklart ja.

Affe tog sig vidare till slutaudition med fyra ja, där han tog sig igenom chorusline utan problem. Men under solosången hände något.

Oväntade draget - lånar piano

- Vad hände där? undrar Anders Bagge efter att Affe Hagström sjöng Sabina Ddumbas version av Två mörka ögon.

Då gör Affe Hagström något oväntat och frågar om han får låna ett piano. Det får han och sjunger då Lost av Frank Ocean vilket ger Idoljuryn något att fundera på. Och efter att de har funderat klat får Affe Hagström en plats i Idols kvalvecka.

Affe Hagström tävlar måndag 14/9 i Idols kvalvecka med låten Ordinary people av John Legend.

Följ Affe Hagström på instagram: @affehagstrom

Idols kvalvecka sänds måndag 14/9 till fredag 18/9 kl. 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Katia Mosally – Från världsartister i LA till Idol-juryn

TV4 kan i dag presentera vem som tar ny plats i Idol-juryn i höst. Direkt från palmerna i Los Angeles och musikbranschens hetsiga vardag kliver skivbolagsproffset Katia Mosally in till Idol. Hon har en internationell toppkarriär och har arbetat tillsammans med världsstjärnor som Billie Eilish, Ariana Grande, Lady Gaga och Shawn Mendes. Nu kommer hon hem för att leta efter Sveriges nästa stora artist tillsammans med Anders Bagge, Kishti Tomita och Alexander Kronlund när Idol drar igång på TV4 och TV4 Play den 23 augusti.

Sök till Idol 2021!

PROGRAMINFORMATION
Redan nu kan du söka till Idol 2021 - eller tipsa oss om en vän.

Idolpodden del 10 - Det stora finalavsnittet

Idolpodden med Alex och Nikki gästas av finalisterna Nadja Holm och Paulina Pancenkov. Vi får höra allt om vad finalisterna tänker kring Idolfinalen, vad de tycker om varandra och vad som skiljer dem åt.

Historisk Idolfinal

Efter semifinalen står det klart att vi har en historisk Idolfinal framför oss. Nadja Holm och Paulina Pancenkov gör upp om att bli Sveriges nästa Idol.