Idol

Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång. Följ med på ett storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse, från det första mötet med juryn till kvalomgångar och fredagsfinaler.

Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång. Följ med på ett storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse, från det första mötet med juryn till kvalomgångar och fredagsfinaler.

Sponsorer

OLW
MAX
Gina Tricot
Cloetta
Swedbank

Lär känna Herman Silow i Idol

Herman Silow, 23 år, från Stockholm deltar i Idols kvalvecka.

Herman Silow är en 23-åring från Stockholm med stort intresse för geografi och kultur. Han bor med sin bästa vän och beskriver sig som väldigt opraktisk men bra på att lära sig onödiga grejer.  Herman Silow kan till exempel alla världens huvudstäder och länders flaggor.

Så tog sig Herman till kvalveckan

Herman Silow kom in som en frisk fläkt till Idoljuryn i Stockholm och lyckades charma dem med sitt spexande.

- Jag ska ge dem något att minnas, sa han innan han klev in till Idoljuryn.

Och mindes gjorde de. Herman Silow fortsatte att showa på chorusline vilket gick hem. Han tog sig vidare till solomomentet där han sjöng Someone you loved av Lewis Capaldi.

Plötsligt dök Anders Bagge upp hemma hos Herman Silow och kom med det glada beskedet att han tagit sig vidare till Idols kvalvecka. Herman tävlar ondagen 16/9 med låten Take me to church av Hozier.

Följ Herman Silow på instagram: @cooldudehank 

Idols kvalvecka sänds måndag 14/9 till fredag 18/9 kl. 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Katia Mosally – Från världsartister i LA till Idol-juryn

TV4 kan i dag presentera vem som tar ny plats i Idol-juryn i höst. Direkt från palmerna i Los Angeles och musikbranschens hetsiga vardag kliver skivbolagsproffset Katia Mosally in till Idol. Hon har en internationell toppkarriär och har arbetat tillsammans med världsstjärnor som Billie Eilish, Ariana Grande, Lady Gaga och Shawn Mendes. Nu kommer hon hem för att leta efter Sveriges nästa stora artist tillsammans med Anders Bagge, Kishti Tomita och Alexander Kronlund när Idol drar igång på TV4 och TV4 Play den 23 augusti.

Sök till Idol 2021!

PROGRAMINFORMATION
Redan nu kan du söka till Idol 2021 - eller tipsa oss om en vän.

Idolpodden del 10 - Det stora finalavsnittet

Idolpodden med Alex och Nikki gästas av finalisterna Nadja Holm och Paulina Pancenkov. Vi får höra allt om vad finalisterna tänker kring Idolfinalen, vad de tycker om varandra och vad som skiljer dem åt.

Historisk Idolfinal

Efter semifinalen står det klart att vi har en historisk Idolfinal framför oss. Nadja Holm och Paulina Pancenkov gör upp om att bli Sveriges nästa Idol.