Inköpslista - Höstens snyggaste ytterplagg

Håll stilen och värmen i höst - modeexperten Emilia de Poret visar upp trendiga kappor och jackor.

Acne Studios

Beige kappa med fransar

Brun puffer

Atp Atelier

Gröna loafers

Dagmar

Krämvit fuskpäls kappa

Grå kappa

Filippa K

Beige skjorta

Svart kappa med skärp

Brun kappa med skärp

Grön puffer

H&M

Ljusblå vaderad kavaj

Krämvit fuskpäls jacka

Grå kappa med fickor

Grå rutig dubbelknäppt kappa

MQ market

Grå dubbelknäppt rock

Ljusbeige rundhalsad kappa

Peak performance

Röd puffer

Rodebjer

Grå rutig jacka

Svart lång puffer

Vit puffer

Sania d’mina

Svarta höga stövlar

Grå stövlar

Stand

Grön fuskpäls kappa

Rosa puffer

Stylein

Brun kappa

Soft Goat

Ljusbeige rundhalsad tröja

Woolrich

Svart timvist

& Other Stories

Svart hundtandrutig skjorta

Ljusblå hundtandrutig kappa

Svart skinn basker

Vagabond

Svarta loafers med kedja

Totême 

Grön kviltad kappa 

Lindex 

Rutig sjal

Rosa mössa 

Beige mössa

Grön polokrage

Här är Sveriges roligaste barn: ”Feel good-klipp"

Förra söndagen visade vi tre klipp från Instagramkontot Sveriges roligaste barn som följarna kunde rösta på. De var klipp med temat Sveriges roligaste syskon. Idag berättar och visar Sebastian, grundare av Instagramkontot @sverigesroligaste barn, vilka barnklipp som är Sveriges roligaste och varför.

Hundratals kvinnor gömmer sig från farliga ex: "Lever i fängelse utan galler"

Att tvingas bryta kontakten med alla och lämna allt man har. Det är verkligheten för 800 svenska kvinnor som flytt från våldsamma relationer och lever gömda med skyddade personuppgifter. För ett år sedan gick några av de här kvinnorna samman och startade en underjordisk motreaktion - nätverket Gömda kvinnor. Av säkerhetsskäl kan de här kvinnorna inte komma själva men vi istället gästas vi av Kerstin Weigl, journalist som följt deras arbete sedan start och Jenny Westerstrand, ordförande ROKS.

New romantic – Jan Gradvall om 80-talets guldålder för brittisk musik

1975-1985 var en guldålder för den brittiska artistfloden. Lika stark som 60-talet. Band som Eurythmics, Culture Club, Sade, Duran Duran och David Bowie ägde listorna runt om i världen. Musikjournalisten Jan Gradvall tar oss tillbaka till eran för 40 år sedan då genren new romantic tog över världen.

Så präglas Vetlanda av knivattacken: "Jobbigt att återfå vår trygghet"

På eftermiddagen i onsdags rapporterades det att flera personer skadats efter att en man gått till attack med en kniv. Sju personer skadades, flera allvarligt, och polisen grep till slut den misstänkta gärningsmannen. Senare under kvällen rubricerade polisen dådet som ett terrorbrott men drog tillbaka terrormisstanken dagen därpå. På plats är Vetlandapostens reporter Julia Löfquist och beskriver hur staden har präglats av attacken.

Kocken: Felet många gör med svartpeppar

Grunden i matlagning är inte bara råvarorna – det handlar minst lika mycket om kryddningen. Vi får besök av kocken Erik Videgard som djupdyker i tänket kring kryddor, smaksättning och varför man ska förvara sin svartpeppar i en skål i kylskåpet.

Trakasserier och tystnadskultur inom polisen: "Man tillåter det att fortsätta"

Att förebygga och förhindra brott är onekligen en av polisens viktigaste uppgifter. Men vad händer när de som ska upprätthålla lagen själva bryter mot den? Och detta samtidigt som chefer ser mellan fingrarna? Lisa Bjurwald, journalist och författare och Kerstin Dejemyr, fd polis har skrivit boken "Gärningsmannen är polis" som bygger på en granskning av många fall och intervjuer med drabbade som har kränkts, trakasserats och våldtagits inom poliskåren.