Premiär 16 november

Kärleken flyttar in

I jakten på kärlek kan första dejten vara avgörande. Men finns det större potential till sann kärlek om vi bara kommer över det första nervösa mötet? Det är vad som utforskas i den helt nya programserien Kärleken flyttar in som har premiär 16 november på TV4 Play & Sjuan.

Då har nya dejtingprogrammet Kärleken flyttar in premiär

Kan man hitta kärleken om man ger personen man möter lite mer tid? I det nya dejtingprogrammet Kärleken flyttar in söker singlar efter den rätta på ett helt nytt sätt. Programmet har premiär 16 november på TV4 Play & Sjuan.

Kärleken flyttar in är ett experiment i kärlekens tecken. Platsen för experimentet är en villa med två bostäder och i varje bostad flyttar det in ett potentiellt kärlekspar som är villiga att ge varandra en chans.  

– Det är varm, pirrig och kittlande nyckelhåls-tv där de riktiga känslorna verkligen får styra. I en dejtingvärld där snabba möten blivit standard känns det bra att visa upp något nytt och annorlunda, säger Catrin Magnusson, exekutiv producent på TV4. 

Paren ska spendera minst ett och som mest fyra dygn tillsammans för att se om kärlek kan uppstå. Hela deras resa filmas och det är de själva som styr hur de vill tillbringa sina dagar ihop. Varje morgon får singlarna bestämma om de vill stanna kvar och ge varandra och relationen mer tid eller om de vill avbryta och lämna villan.  

– Det är ett intressant experiment – vilken dynamik uppstår mellan personer när de blir isolerade tillsammans? Blir det pinsamma tystnader eller spirande romanser? Programmet är verkligen baserat på äkta känslor bland riktiga människor och jag tror verkligen att den som någonsin varit kär eller önskar att bli det kommer känna igen sig. Inget är konstlat, säger Catrin Magnusson. 

Kärleken flyttar in har premiär på TV4 Play och Sjuan den 16 november. 

Hur lagar man en fläskfilé?

Ida och Alexander ska laga sin första gemensamma middag tillsammans som sambos i "Kärleken flyttar in." Men en viktig diskussion behöver tas: Ska en fläskfilé vara genomstekt?

Trailer för Kärleken flyttar in

Den 16 november är det premiär för ett nytt kärleksexperiment. Kan man hitta kärleken om man ger personen man möter lite mer tid? I det nya dejtingprogrammet Kärleken flyttar in söker singlar efter den rätta på ett helt nytt sätt. Programmet har premiär 16 november på TV4 Play & Sjuan.

Träffa ditt livs kärlek på ett helt nytt sätt - Kärleken flyttar in

Har du tröttnat på flyktigt svajpande i dejtingappar? Den 16 november är det premiär för dejtingprogrammet Kärleken flyttar in där singlar får tid att finna äkta kärlek. Varje potentiellt par tillbringar minst 24 timmar tillsammans i ett kameraövervakat hus och tittarna kan följa deras resa.