Lördagar 20:00

Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Allt om finalen i Let’s dance 2021

Ikväll gör Filip Lamprecht och Anis Don Demina upp om årets glassko. Det kommer bli en rafflande kväll fylld med överraskningar.

Två glänsardanser och ett shownummer kommer respektive danspar att bjuda på. De två glänsardanserna har de dansat tidigare i säsongen men får nu chans att förbättra framträdandena ytterligare. I shownummerna kommer det bjudas på extra allt och saker ni inte sett förut i Let’s dance. 

– I mitt och Katjas shownummer kommer svenska folket att inspireras till att tro på sig själv, och jag tror de kommer att få gåshud! säger Anis. 

Filip & Linn berättar att de genom sitt shownummer ska gestalta hur mycket tiden i Let’s dance betytt för dem. 

– Den har betytt supermycket för vår vänskap, säger Linn.  

Vem som vinner Let’s dance 2021 avgörs ikväll den 15 maj klockan 20:00 i TV4 och på TV4Play.

Här utses vinnaren av Let’s dance 2021

Finalparen har gett max av sig själva i tre danser och vi har fått se en sprakande dansshow. Juryns poäng är utdelade och det är dags att redovisa tittarnas röster. Vem vinner Let’s dance 2021 och får lyfta glasskon?

Filip Lamprecht vinner Let’s dance 2021

Efter kanske Let’s dance mest jämna final någonsin är det Filip som vinner årets final och får lyfta glasskon.
– Jag har inga ord. Jag har så tacksam, säger Filip.

Keyyo & Hugo utmanas av juryn med en samba

I premiären av Let’s dance 2021 dansade Keyyo & Hugo samba till Sias “The Greatest”. Nu utmanar juryn dem att dansa om den i semifinalen av Let’s dance 2021.

Här antar Anis & Katja juryns quick step-utmaning

Det är juryns kväll i Let’s dance och de har därmed bestämt att Anis & Katja ska få dansa om sin quick step som de gjorde i premiären av Let’s dance. De dansar till “Blinding Lights” av The Weekend.

Michel Tornéus åker ur Let’s dance i kvartsfinalen

Efter en kvartsfinal med otroligt hög nivå, en helt ny utmaning och spännande duell blev det Michel som fick lämna Let's dance.
- Jag har haft jättekul så det känns tråkigt att behöva lämna, sa Michel Tornéus som dansar med Jasmine Takács.