For you

Drama i serier som berör. Konflikter i verkligheten som chockar. Orättvisor i världen som upprör.

Drama i serier som berör. Konflikter i verkligheten som chockar. Orättvisor i världen som upprör.

Kritikerrosade dramaserien Bø tillbaka med en andra säsong på TV4 Play

PROGRAMINFORMATION
Norska dramaserien Bø har gjort stor succé i hemlandet och nu kommer även den andra säsongen till TV4 Play.

Dramaserien som utspelar sig i raggarmiljö handlar om den 18-årige småstadsbon Glenn-Tore som reparerar bilar på dagarna och festar på kvällarna. Samtidigt brottas han och hans vänner i det lilla samhället med starka känslor som kärlek, vänskap och saknad.

I första säsongen av den norska serien träffar vi den 18-årige småstadsbon Glenn-Tore, även kallad GT. På dagarna reparerar han bilar och på kvällarna är det fest. Traktens kvinnor flockas kring honom, men GT vill hellre vinna tillbaka sitt ex Ine, som nyss har dumpat honom. Kan deras relation fungera trots att GT trivs på landet och Ine vill bo i en storstad?

I seriens andra säsong ser GT och hans raggarvänner fram emot några härliga sommarveckor. GT:s bästa vän Sivert är extra glad eftersom han precis har fått tillgång till ett oväntat arv. Hans pappa tycker att han ska tänka mer på sin framtid, men Sivert vill hellre leva i nuet och bränner hela sitt kapital på en ny, fet bil. Saker och ting går dock inte riktigt som planerat och plötsligt tar allt en tragisk vändning.

Se Bø på TV4 Play.

Kärlek möter politik i nya dramaserien Antingen eller

PROGRAMINFORMATION
I den danska dramaserien Antingen eller får vi träffa Maja och William som vaknar upp tillsammans efter en het natt och inser att de har sovit med fienden. Båda är politiskt aktiva och måste kämpa mot varandra i en tuff valkampanj, samtidigt som deras förälskelse växer.