Början på sidans innehåll
Nyhetsprogram

Efter fem

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

”Vi börjar nå en platå - det vi gjort har gjort skillnad”

2020-12-081 min 5 sek

Andra vågen ser ut att nå en platå.

Dansade utan tröja och blev utkastad - männen fick vara kvar

4 min 11 sek

Elin Nilsson berättar om hur hon i helgen var på nattklubben Trädgår’n och ser hur flera män dansade runt utan t-shirt på dansgolvet. Efter att inte ha mött någon respons från personal, så tänkte hon att det var okej för henne också. Men så var inte fallet- Elin Nilsson blev utsläpad av ordningsvakterna. Det är ju tråkigt att vi inte har samma förutsättningar, säger Nilsson. Vår juridiska expert, Johanna Björkman ger en bild av hur lagen ska tolkas och varför den gör skillnad mellan kvinnor och män.

21 personer i flygkrasch - alla överlevde mirakulöst

1 min 13 sek

21 basebollfans var på väg till bortamatch när deras plan kraschade.
Det skulle flyga från Texas till Massachusetts för att se matchen mellan Boston Red Sox och Houston Astros. Trots att det bara blev spillror kvar av planet överlevde alla ombord.

Talibanerna inbjudna till Moskva : ” Ryssland vill ta den diplomatiska täten”

3 min 6 sek

För första gången bjuds talibanerna in i maktens korridorer. Maria Georgieva, rapporterar direkt från Moskva om Rysslands samtal med talibanerna.
Totalt är det tio länder som bjudits in av Ryssland för att diskutera den politiska och militära situationen i Afghanistan och vad det internationella samfundet kan göra för att förhindra en humanitär katastrof.