Big Brother Sverige

Följ med på ett av världens mest omtalade sociala experiment. I 100 dagar lever en grupp deltagare inlåsta i ett hus, utan någon kontakt med omvärlden, helt styrda Big Brothers hårda regler.

Följ med på ett av världens mest omtalade sociala experiment. I 100 dagar lever en grupp deltagare inlåsta i ett hus, utan någon kontakt med omvärlden, helt styrda Big Brothers hårda regler.

Nardos och Simon bryter mot reglerna

PROGRAMINFORMATION
Under tisdagen annonserades det att det är parvecka och deltagarna ska bli ihopsatta med varandra. Nardos Alberto och Simon Ejdertoft blev ett av paren, vilket resulterade i både bråk och regelbrott.

Tisdagen resulterar i att deltagarna fastkedjade med varandra. Vissa tog det bra och vissa andra kan man gott säga, tog det hårt.

Nardos Alberto uttryckte sig innan hon fick veta vem som hon skulle bli ihopsatt med att om det är Simon Ejdertoft blir det inte roligt. Tro det eller ej, Simon blev det. Det gnabbades ganska fort mellan dem, och det blev inte bättre när deltagarna fick en till utmaning. De fick varken sitta eller ligga ner, så alla rörde sig runt i huset frenetiskt. Nardos råkade sitta ner och Simon drog upp henne. Straffet blev att de måste ha på sig varsin hjälm som också är fastkedjade, alltså blev de ännu mer utmanande för Nardos och Simon.

Humöret växte, och Simon var nära till tårar. Vi får fortsätta följa dramatiken inne i huset under resterande dagar.

Så här blev paren:

Emelie och Adrian

Luis och Therese

Katti och Pedram

Nardos och Simon

Pontus och Stephanie

Tanja och Joel

Judith blev immun

Bebisar i all ära, men hur länge orkar man med bebisskrik är frågan. Judith Nodby och Nardos Alberto blev valda av tittarna att tävla om en immunitet.

Tävlingen innebar att så fort de hörde bebisskrik skulle de springa in i annexet och ta på sig tofflor med stegräknare på. Den som kom upp i högst antal steg skulle vinna. De fick verkligen känna på hur hårt småbarnlivet kan vara, det förekom en hel del skrik under natten vilket gjorde deltagarna trötta minst sagt.

Båda kämpade på, men det blev Judith som kammade hem vinsten denna gång - en immunitet.
Judith Nodby är då säker en vecka till och Nardos Alberto kämpade på bra men blev tyvärr utan denna gång.


Stephanies hårda ord mot Emelie: "Hon kan dra åt helvete"

Det framkom till Stephanie Harvey att Emelie Svensson kallat henne för alkoholist, vilket inte togs emot väl.

Stephanie fick höra av andra deltagare att Emelie kallat henne för alkoholist och Katti för pensionär. Stephanie blev inte glad och valde att prata med de andra deltagarna om det först och många svordomar flög ut från munnen. Hon tog sig senare mod till sig och tog Emelie åt sidan och frågade varför hon sagt att Stephanie är en alkoholist.


Emelie förklarade att det inte var så hon uttryckts sig, utan att hon inte uppskattade att Stephanie druckit innan en tävling veckan innan. Det handlade om immunitet då och att dricka på morgonen är alkoholistbeetende men inte att Stephanie är alkoholist. Hon berättade också -att alkohol är ett känsligt ämne för henne och att hon kanske överreagerar emellanåt, men inte menade något illa.

Stephanie nämner att hon tidigare haft missbruksproblematik och tycker att det är en väldigt hård anklagelse och tog åt sig. De reder ut det men känslorna finns ändå kvar och puttrar efter de lämnat varandra i poolrummet.

Luis om sin uppväxt och matsvårigheterna: "Jag fick äta smulor"

Luis Lindberg berättar för Adrian Podde om sina svåra matvanor, där problematiken grundar sig i sin uppväxt på barnhem i Colombia. Upphittad som på gatan litet barn och sen vidare till barnhem var starten på Luis Lindbergs liv.
Han berättade om hur maten är ett känsligt ämne.
- Det ligger psykiskt kvar, att man vet inte när nästa måltid kommer, berättade Luis.

När han blev adopterad, så märkte hans föräldrar att han hamstrade, samlade mat i kinderna.
Idag kan det bli att han inte äter någonting på två dagar, och sen äter mer än han egentligen orkar och behöver efter det. Går i olika perioder men är ett stort problem uttryckte han.


- På barnhemmet puttade de äldre barnen ner de yngre och lät hos äta smulorna, berättade Luis till Adrian.

Idag är kylskåpet fullt och mycket av pengarna går till just mat.

Adrian Podde stormar ut efter bråket

PROGRAMINFORMATION
Idag börjar Militärveckan i Big Brother. Tittarna har utsett två generaler som sitter säkert och kommer att styra och ställa under veckan.

Militärvecka i Big Brother

PROGRAMINFORMATION
Bomber och granater - vi är halvvägs in i Big Brother.
Utmanarveckan är slut och en ny temavecka tar form när husgästerna blir militärer.
Tittarna har även möjlighet att rösta fram två av originaldeltagarna som ska sitta säkert och bli generaler.

Big Brother fyller huset - 150 nya deltagare klara

PROGRAMINFORMATION
Tidigare i veckan gjorde Mergim Feka, Victoria Klöfver och Julia Löfgren comeback i Big Brother.
Nu kan BB-sajten avslöja att huset kommer fyllas ytterligare och totalt ska 150 nya personer in under säsongen.

Interna storbråket som skakar Big Brother: "Rädd"

PROGRAMINFORMATION
Mergim Feka och Victoria Klöfver är bittra fiender även utanför huset.
Det avslöjar Mergim i en exklusiv intervju med BB-sajten.
– Det började med att hon avföljde mig på Instagram, säger han.