Farmen

Långt bort från moderniteter som uppkoppling och smarta telefoner samt el och rinnande vatten, lever ett antal deltagare som bönder gjorde på 1800-talet. Och förutom att leva som förr i tiden kämpar de i en hård tävling med taktik och rackarspel.

Långt bort från moderniteter som uppkoppling och smarta telefoner samt el och rinnande vatten, lever ett antal deltagare som bönder gjorde på 1800-talet. Och förutom att leva som förr i tiden kämpar de i en hård tävling med taktik och rackarspel.

Farmen är tillbaka – här är årets deltagare

Farmen kommer tillbaka med en fjortonde säsong. Programmet har premiär 10 januari och leds av Anna Brolin, som utlovar något alldeles extra.
– Den här säsongen är underhållande, varm och lärorik, säger Anna Brolin.

Långköraren Farmen har blivit något av en institution på TV4. Nu är det dags för en ny säsong med start söndagen den 10 januari klockan 20:00 på TV4 och TV4 Play.

– Farmen slutar aldrig att engagera och jag förstår verkligen varför. Det har varit så roligt och nyttigt att få arbeta med ett program där man kastas tillbaka hundra år i tiden och på nytt lär sig leva det enkla livet, något som känns mer aktuellt än någonsin, säger Anna Brolin.

Anna Brolin leder Farmen 2021

I årets säsong av Farmen får tittarna ännu en gång möta en brokig skara av färgstarka personligheter. Bland årets deltagare finns bland annat en före detta fotbollsspelare, en kriminalvårdare och en flygvärdinna som alla tävlar om att vinna Farmen 2021 – och en halv miljon kronor.

– Vi är lite extra nöjda med mixen av deltagare i år. Det här är människor som inte är rädda för att hugga i, i alla fall de flesta av dem. Jag tror att tittarna kommer bli imponerade över hur de tar sig an utmaningarna, säger Joel Bendrik, exekutiv producent på TV4.

Mentorn Hans Wincent bedömer deltagarnas uppdrag genom säsongen

Mentorn Wincent finns som vanligt på plats på Farmen för att dela ut uppdrag och utvärdera deltagarnas arbetsinsatser.

– Wincent har varit guld värd för både deltagarna och mig. Framförallt hur han tänker på att hela tiden se till så att allt återanvänds på gården och blir ett helt kretslopp. Jag har verkligen lärt mig otroligt mycket själv och utvecklats varje dag under inspelningarna, säger Anna Brolin.

Deltagarna i Farmen 2021

Deltagare i Farmen 2021:

Se Farmen på TV4 Play och TV4.

Sök till nya säsongen av Farmen

PROGRAMINFORMATION
Nu söker vi nya deltagare till nästa säsong av Farmen. Uttagning sker löpande, så se till att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Tjejernas vändning med badtunnan

Storbonden Mary vill att tjejerna på Farmen tar mer plats i bygguppdragen. Men när de får problem med badtunnan som ska sättas ihop vill hon först be killarna om hjälp, något hon snabbt ångrar.