Nyhetsprogram

Efter fem

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Final för märklig Idol-säsong: ”Vi är två tjejer i finalen”

Finaliserna om sina känslor precis inför finalen

En säsong som präglats av corona, där flera av deltagarna själva smittats, är snart till ända. Men en sak vet vi säkert, det kommer att bli en kvinna som vinner Idol 2020. Nadja Holm och Paulina Pancenkov heter årets finalister. Vem kommer ta hem det? Hur nervösa är de? Och finns det några ess i rockärmen? Spana in vad de hade att säga inför den rafflande finalen.

Skridskoåkaren som blivit superstjärna: ”Jag är lite av en drömmare”

Lägg namnet Nils van der Poel på minnet fram till OS 2022. Van der Poel
blev världsstjärna över natt efter att ha tagit sjunde snabbaste tiden i historien på 10 000 meter och slog därmed flera svenska rekord.
Men träningen tar han chill. Och väljer en helt egen väg till toppen, med bland annat ett två år långt uppehåll från isen.

Björnen Lily föll i strömmen – dramatisk räddning

En lapp på en bod från Eira 4 år hittades av Peabs platschefter Magnus Bäckström och Anders Nilsson jobbade som jobbade med ett renoveringsjobb i Stockholms ström. "Fick kämpa hårt för att få upp nallen Lilly". Här berättar de om räddningsaktionen och om det glädjefyllda återseendet och fick en glad hälsning från nallens ägare Eira i direktsändning.

Sparekonomen: ”Otrolig optimism på börsen just nu”

Börsen har rivstartat i starten av det nya året och svenskarna handlar med aktier som aldrig förr och även bopriserna har stigit rejält. Samtidigt riskerar pandemin att öka de ekonomiska klyftorna här i Sverige. Frida Bratt, sparekonom på Nordnet analyserar läget och vilka konsekvenser vi kan vänta oss av börsrusningen

Anmälde Assange för våldtäkt – tvingades löpa globalt gatlopp av hot och hat

I Kalla Fakta dokumentären "Decennium - i Assanges skugga" berättar de för första gången om händelserna som för alltid förändrat deras liv.
Nicke Nordmark, reporter på Kalla Fakta berättar hur de utsatts för hån och hat från över hela världen. Anna och Sofia hånas öppet i tv-sändningar i bland annat USA.

Program från TV4