Extern länk
Början på sidans innehåll

Elitstyrkans hemligheter Sverige

En av världens tuffaste utmaningar väntar de 18 kvinnor och män som under ledning av fyra före detta elitsoldater ska genomgå prövningar liknande de uttagningstester som görs till ett elitförband. Deltagarna är väl förberedda men varje test pressar dem till deras fysiska och psykiska bristningsgräns – eller en bit över den gränsen. Realityserie där människor genomgår hårda utmaningar i militär miljö.

Sponsorer

66 day challengeSvensk ProvtagningFlex Applications

Sök till Elitstyrkans hemligheter Sverige

Om du tror du har vad som krävs ska du söka till den tredje säsongen av Elitstyrkans hemligheter Sverige.

Uppdaterad: Publicerad:

I Elitstyrkans hemligheter Sverige ställs ett antal rekryter under befälet av instruktörer med bakgrund inom Speciella operationsgruppen, SOG. Utmaningen är att utföra några av de tuffaste tester man kan genomgå, såväl fysiskt som mentalt och emotionellt.

Nu är det klart att det blir en tredje säsong av Elitstyrkans hemligheter Sverige, och om du tror att du har det som krävs för att klara utmaningen vill vi att du ska söka. Klicka på länken och sök idag!

Observera att TV4 samarbetar med externa produktionsbolag som tar emot och hanterar ansökningarna till våra program. Respektive produktionsbolag ansvar för att ge dig information om hur din ansökan hanteras.