Extern länk
Början på sidans innehåll

Marcus Oscarsson: Trump ljuger folk rakt i ansiktet

2020-11-063 min 21 sek

"Det här är i särklass den allvarligaste skandalen under Donald Trumps 4 år vid makten" Marcus Oscarsson är starkt kritisk till Presidentens attack mot USA:s demokrati inatt.

”Förbannad på hur klimatpolitiken drivs i riksdagen”

7 min 34 sek

Lorentz Tovatt har gjort spikrak karriär inom Miljöpartiet, som språkrör för Grön Ungdom, på regeringskansliet och i riksdagen. Men i samband med kommande val väljer han att lämna politiken, trots att många internt sett framtida språkrörspotential i honom. Här berättar Tovatt om sitt beslut.

Pernilla Wahlgrens förvåning över kulturministerns samtal: ”Krävdes övertygelse”

12 min

Nöjesjournalisten Malin Collin och Nyhetsankaret Thomas Ritter summerar veckans ögonbrynshöjningar. Och något som väckte särskilt stor uppmärksamhet var Kulturministerns tilltag att ringa upp Pernilla Wahlgren, men också stormarna i brittiska kungahuset, coronasmittan i riksdagen och dokumentären om Einár är några av de ämnen som tas upp denna söndagsmorgon.

Trump tillbaka på barrikaderna: ”Mer show än valtal”

3 min 25 sek

USA:s förre president Donald Trump höll tillslut sitt tal i Florence i Arizona. Evenemanget blev uppskjutet detta efter att Trump avråtts att hålla sitt tal på årsdagen av stormningen av kongressen den 6 januari. TV4 Nyheternas korrespondent Stefan Borg berättar hur stämningen var på plats. Trump och publiken buade mot journalisterna och passade på att skylla allt negativt som hänt på Biden och vidhöll att valet trots allt var stulet.