Extern länk
Början på sidans innehåll

Malou efter tio

Malou efter tio

Malou von Sivers bjuder på långa intervjuer, starka berättelser, nyfikna frågor och engagerande diskussioner och teman som tar upp allt från stamcellsforskning till kärlek. Det blir politik, medicin, hälsa och kultur i en halsbrytande blandning.Malou von Sivers bjuder på långa intervjuer, starka berättelser, ny...

Jessikas pappa dömdes till åtta år för mordförsök på hennes mamma

Har vänt tragedi till affärsidé • Vunnit världstitel med mentorn Caxton

Den här veckan har vi temat Tittarnas berättelser.

Och detta var ett glädjesprudlande mejl vi på redaktionen fastnade för:

”Jag vill bara från hela mitt hjärta dela med mig av att jag och min mentor vann världstiteln ”Mentor of the year” ikväll. Det är FÖRSTA gången Sverige vinner. Min pappa dömdes för mordförsök på min mamma när jag var 19 år gammal. Tio år senare har jag vänt min historia för att hjälpa andra genom mitt företag. Min mentor Caxton kom som flykting från Uganda när han var 5 år. I dag sitter han i styrelser, modererar, coachar i tennis och näringslivet.”

Bakom världsmästartiteln dolde sig två intressanta människor med fantastiska historier som vi ville höra mer om. Jessika Sillanpää och Caxton Njuki gästar och pratar om detta!

I spelaren ovan: Se Jessika berätta om svartsjukedramat där hennes pappa dömdes till fängelse och om världsmästartiteln!