Lördagar 20:00

Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Sponsorer

Videoslots-logo
Hallon-logo
Neste MY-logo
Staropramen-logo

Janne Josefsson blir först att lämna Let’s dance 2021 

Efter att rösterna var räknade och programmets nya moment ”Duellen” hade avverkats var det Janne Josefsson och hans danspartner Malin Watson som behövde lämna Let’s dance. 
– Vilket gäng! Jag kommer sakna er, säger han.

När juryn och tittarna hade sagt sitt stod Janne Josefsson och Hanna Hedlund sist på trappan då de fått lägst poäng. Därmed tvingades de göra upp i en duell. Innan dansparen duellerade mot varandra gav juryn dem några goda råd. 

– Nu har du verkligen chansen att ta fram din inre passion och styrka, peppade Ann Wilson Janne innan han dansade om sin Paso doble. 

Efter några tips från juryn var även Hanna Hedlund taggad på revansch. – Jag ska dansa som att det är sista gången, utbrast Hanna innan hon gick in i duellen med sin danspartner Tobias Wallin. 

 Tittarna röstade kvar Hanna Hedlund, och därmed tvingades Janne Josefsson och Malin Watson lämna Let’s dance först av alla i Let’s dance 2021.

Hanna Hedlund tvingas lämna Let’s dance

Efter en känslosam kväll där deltagarna har tillägnat sin dans till en speciell person i sitt liv, blev det Hanna Hedlund som fick avsluta sin resa.
– Let’s dance har varit fantastiskt, sa Hanna efter att resultatet redovisats.

Så röstar du i Let’s dances femte program

Din röst som tittare är lika viktig som juryns poäng. Missa inte att rösta på din favorit i kvällens program där deltagarna tillägnar sina danser till de som betytt mest för dem.

Veckans tema: Tillägna dansen

Den här veckan dansar deltagarna till en speciell person i sitt liv. Temat ”tillägna dansen” är ett återkommande tema i Let’s dance och det blir alltid en kväll sprängfylld av känslor.
- Det är ett tema som väcker känslor och utmaningen blir att visa dem, säger deltagaren Michel Tornéus som ikväll kommer att hylla sin gudfar.

Filip Lamprecht skadad igen

För andra gången i Let’s dance har Filip Lamprecht behövt uppsöka akuten. Den här gången var det näsan som fick en ordentlig smäll under ett träningspass.

Slutdansat för Suzanne Axell

För Suzanne fick Disneykvällen i Let’s dance inte ett lyckligt slut då hon blev den tredje deltagaren att lämna tävlingen. “Jag är så otroligt glad att jag fått vara med”, sa Suzanne.