Lördagar 20:00

Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Danny Saucedo tillbaka i Let’s dance

I semifinalen av Let’s dance framför han sin nya låt ”Om igen”. 

Men det är inte första gången som Danny syns i Let’s dance. År 2008 var han en av deltagarna i programmet. Han dansade tillsammans med Malin Johansson och de hamnade på en fjärde plats.

Saucedo är en av Sveriges främsta popstjärnor och slog igenom i Idol 2006. Dessutom var han med i Så mycket bättre 2016 där han hyllades för sin tolkning av Little Jinders ”Super 8”, bland annat. Han har även hunnit släppa flera singlar, album och varit med i Melodifestivalen hela fyra gånger. Senast i år med låten ”Dandi Dansa” där han gick direkt till final. 

Vi ser fram emot att höra hans nya låt i Let’s dance semifinal. 

Let’s dance 2021 visas på lördagar 20:00 på TV4 och TV4play.

 Foto: Yoye Lapogian

Här utses vinnaren av Let’s dance 2021

Finalparen har gett max av sig själva i tre danser och vi har fått se en sprakande dansshow. Juryns poäng är utdelade och det är dags att redovisa tittarnas röster. Vem vinner Let’s dance 2021 och får lyfta glasskon?

Filip Lamprecht vinner Let’s dance 2021

Efter kanske Let’s dance mest jämna final någonsin är det Filip som vinner årets final och får lyfta glasskon.
– Jag har inga ord. Jag har så tacksam, säger Filip.

Keyyo & Hugo utmanas av juryn med en samba

I premiären av Let’s dance 2021 dansade Keyyo & Hugo samba till Sias “The Greatest”. Nu utmanar juryn dem att dansa om den i semifinalen av Let’s dance 2021.

Här antar Anis & Katja juryns quick step-utmaning

Det är juryns kväll i Let’s dance och de har därmed bestämt att Anis & Katja ska få dansa om sin quick step som de gjorde i premiären av Let’s dance. De dansar till “Blinding Lights” av The Weekend.

Michel Tornéus åker ur Let’s dance i kvartsfinalen

Efter en kvartsfinal med otroligt hög nivå, en helt ny utmaning och spännande duell blev det Michel som fick lämna Let's dance.
- Jag har haft jättekul så det känns tråkigt att behöva lämna, sa Michel Tornéus som dansar med Jasmine Takács.