Zlatan till Lukaku: ”Gör din voodoo-skit”

Jättebråk mellan stjärnorna när Milan ställdes mot Inter

Det var i slutet av första halvlek som det utbröt kaos i kvartsfinalen i italienska cupen mellan Inter och Milan. Svenske Zlatan Ibrahimovic och Romelu Lukaku hamnade i bråk och deras pannor möttes. Mest arg var Lukaku som fick hållas tillbaka av lagkamrater samtidigt som han skrek efter Ibrahimovic. Båda spelarnas varnades efter tumultet. I andra halvlek fick sedan Zlatan sin andra varning och visades därmed ut. Zlatan hade tidigare i matchen gett Milan ledningen med 1-0, vilket också var ställningen i halvtid. Inter vann till slut med 2-1.

Tiger Woods till sjukhus efter bilolycka

Golflegendaren Tiger Woods ligger på sjukhus efter en våldsam bilolycka. 45-åringen opereras för flera frakturer efter en singelolycka utanför Los Angeles.

Asllani närmar sig comeback

Efter hjärnskakningen för två veckor sedan är Kosovare Asllani på bättringsvägen. Real-Madrid-stjärnan är med på landslagslägret på Malta och hoppas på att vara redo för spel inom kort.

Samuelsson säkrade historisk medalj

Sverige tog silver i herrstafetten – och har nu samlat på sig sex medaljer i Slovenien. Vilket är nytt rekord för det svenska skidskyttelandslaget.

Ryfors låg bakom Rögles kross

Rögles förstakedja låg bakom skåningarnas seger borta mot Frölunda. Hemmalaget som är inne i en tung period med fyra raka förluster.

Skön revansch för Hanna Öberg

Hanna Öberg har inte fått till det i de individuella loppen under VM. Men under tisdagen - på hennes favoritdistans 15 kilometer - lossnade det.

VM-guld till Sandra Näslund i comebacken

Sandra Näslund hade inte kört ett enda världscuplopp den här säsongen. Men hon var trots det överlägsen på VM och körde hem guldet på hemmaplan.

Sportåret 2020

2020 var ett märkligt år. Inte minst för idrotten. Vi har låtit våra profiler minnas tillbaka. Vad minns man från idrottsåret.