Här huggs sjubarnspappan ner – 20-åring åtalas nu

Var på rymmen från rättspsyk

En 20-årig man åtalades på måndagen för bland annat mord och grovt rån – flera brott som ägt rum vid bankomater i Sundbyberg. 20-åringen har erkänt knivattacken på sjubarnspappan i januari. Han var då på rymmen från en rättspsykiatrisk klinik där han avtjänade straff för ett annat mord.

– Den misstänkte personen har erkänt att det är han som är på platsen, och att han huggit målsäganden. Han har gett oss gärningen, men inte rubriceringen, säger kammaråklagare Maria Hävermark inför rättegången som startar om drygt en vecka.

Se mer om det inträffade och brotten som 20-åringen nu står åtalad för, i spelaren ovan.

Då återvänder äntligen Vänner-gänget till tv-rutan

Hela originalgänget från superhyllade 90-talskomedin ”Vänner” gör snart efterlängtad återkomst i tv-rutan. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry och David Schwimmer är med i en återföreningen. Tyvärr handlar det dock inte om en helt ny säsong av tv-serien. Streamingtjänsten HBO Max har nämligen avslöjat att det istället endast är ett specialavsnitt som släpps 27 maj. Mattias Bergqvist, tv-kritiker på Expressen, berättar allt vi vet om återföreningen och vilka storsummor skådespelarna dragit in genom åren.