Extern länk
Början på sidans innehåll

Fem killar i veckan

Fem killar i veckan

Fem killar i veckan förvandlar första dejten-upplevelsen till en ultimat prövning för romantik och kompatibilitet genom att en singeltjej bjuder hem fem killar som alla söker efter kärleken. Fem killar i veckan förvandlar första dejten-upplevelsen till en ul...

Sökes: kärlekssugna singlar

Nu söker vi kärlekssugna deltagare till vårt nya dejtingprogram "Fem killar i veckan”
**UPPDATERING: ANSÖKNINGEN HAR STÄNGT FÖR DENNA GÅNG **

"Fem killar i veckan” är ett brittiskt program som just nu börjat ta över världen! Programmet förvandlar första dejten-upplevelsen till en ultimat prövning för romantik och kompabilitet, genom att en singeltjej bjuder in fem killar till sitt hem under en veckas tid. De får också följa med henne överallt, oavsett om det är en utekväll med tjejerna eller en familjelunch. Detta ger möjlighet att bli matchad med en potentiell partner där man i hemmamiljö får se alla sidor av varandra, och har visat sig bli ett varmt och seriöst program där alla medverkande söker äkta kärlek!

Ansök här.

Observera att TV4 samarbetar med externa produktionsbolag som tar emot och hanterar ansökningarna till våra program. Respektive produktionsbolag ansvar för att ge dig information om hur din ansökan hanteras.

Här är TV4:s nya kärlekssatsning: Fem killar i veckan

Här är TV4:s nya kärlekssatsning: Fem killar i veckan