Big Brother Sverige

Följ med på ett av världens mest omtalade sociala experiment. I 100 dagar lever en grupp deltagare inlåsta i ett hus, utan någon kontakt med omvärlden, helt styrda Big Brothers hårda regler.

Följ med på ett av världens mest omtalade sociala experiment. I 100 dagar lever en grupp deltagare inlåsta i ett hus, utan någon kontakt med omvärlden, helt styrda Big Brothers hårda regler.

Interna storbråket som skakar Big Brother: "Rädd"

PROGRAMINFORMATION
Mergim Feka och Victoria Klöfver är bittra fiender även utanför huset.
Det avslöjar Mergim i en exklusiv intervju med BB-sajten.
– Det började med att hon avföljde mig på Instagram, säger han.

Mergim Feka och Victoria Klöfver har återigen bosatt sig i Big Brother-huset. Men den här gången tvingas duon genomlida varandras sällskap som bittra fiender. Det avslöjar Mergim i en intervju bara dagar innan återkomsten i programmet.

– Vi är inte vänner i dag. Det började med att hon avföljde mig på Instagram. Jag ifrågasatte och fick som svar att vi inte har någon kontakt, inte ringde eller skrev till varandra och att vi inte har samma personlighet. Det tyckte jag lät konstigt? Måste man ha kontakt varje dag och ha samma personlighet för att klicka? Okej, säger den 22-årige skåningen från Hässleholm.

Även om Mergim är relativt oförstående till Victorias ”intensiva hat” så har han på omvägar hört att det ska handla om hans ihärdiga försök att bli känd, något han kraftigt dementerar.

– Jag tycker det är så dåligt, för jag är typ den sista som tänker på att bli känd. Jag jobbar på ett lager, vilket hon inte gör.

"Jag är rädd"

Mergim är rädd att bråket på utsidan ska hänga med in i huset och att Victoria ska försöka knäcka honom.

– Hon kommer försöka få mig att se dum ut, så har det alltid varit och den här gången kommer hon försöka som fan. Hon har tydligen sagt till en spoilersida på Instagram att hon kommer göra kaos. Då börjar man tänka: “Kommer hon göra kaos med mig eller Julia?” Jag känner mig rädd! Jag vill inte bråka och det känns som att hon går in med inställningen att hon vill bråka. Det kommer säkert bli drama.

BB-sajten har varit i kontakt med Victoria Klöfver som bekräftar att det är flera deltagare från förra säsongen som hon valt att inte umgås med på utsidan.

– Men det behöver vi inte gå in på och jag vill inte nämna några namn, säger hon.

Joel Kosari lämnar Big Brother

PROGRAMINFORMATION
Joel Kosari väljer att lämna Big Brother efter 73 dagar i Big Brother-huset på grund av personliga skäl.