Lördagar 20:00

Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Sponsorer

Videoslots-logo
Hallon-logo
Neste MY-logo
Staropramen-logo

Tove Styrke gästar Let’s dance

Årets första gästartist är ingen mindre än den folkkära artisten Tove Styrke. 

Tove Styrke är popstjärnan från Umeå som blivit ett stort namn i musiksverige för hennes låtar och artisteri. Hon medverkade i Idol 2009 där hon tillslut kom på tredje plats. Debutalbumet “Tove Styrke” släppte hon året därpå. Under sin karriär har hon hunnit släppa flera singlar, flera album och turnerat runt i USA som förband åt Katy Perry bland annat. 2020 var hon en av deltagarna Så mycket bättre på TV4, där hon bjöd på tolkningar av låtar som Lili och Susies “Bara du och jag” och Ana Diaz “Fyll upp mitt glas nu”. 

Vi hälsar henne varmt välkommen till Let’s dances femte program nu på lördag. 

Let’s dance 2021 visas lördagar 20:00 på TV4 och TV4Play.

Keyyo & Hugo utmanas av juryn med en samba

I premiären av Let’s dance 2021 dansade Keyyo & Hugo samba till Sias “The Greatest”. Nu utmanar juryn dem att dansa om den i semifinalen av Let’s dance 2021.

Här antar Anis & Katja juryns quick step-utmaning

Det är juryns kväll i Let’s dance och de har därmed bestämt att Anis & Katja ska få dansa om sin quick step som de gjorde i premiären av Let’s dance. De dansar till “Blinding Lights” av The Weekend.

Michel Tornéus åker ur Let’s dance i kvartsfinalen

Efter en kvartsfinal med otroligt hög nivå, en helt ny utmaning och spännande duell blev det Michel som fick lämna Let's dance.
- Jag har haft jättekul så det känns tråkigt att behöva lämna, sa Michel Tornéus som dansar med Jasmine Takács.

Se Anis revansch på dansgolvet

Efter att ha varit i duell två denna säsongen tar Anis och Katja revansch med sin American Smooth till ABBA:s Mamma Mia.